Merhabalar. Direkt konuya giriyorum. 3 aylık bir ilişkim var gercekten cok seviyorum ve sevildiğimi duşunuyorum. Ben mart ayında işe başladım ve işten arkadaş grubumuz var hep birlikte gezerdik. Sevgilim başta bir şey demedi. Ancak daha sonraları bu grubun icinde ki erkek arkadaşları sorun etti. Ozellikle de bir tanesini. Sebebi de ben onun yanındayken bu arkadaşın beni arayıp işle ilgili bir şeyler sorması. 4 dakika falan konuştuk. Bayağı sinirlendi. İş işte konuşulur, ondan hoşlanmıyorum dikkat et ona dedi. Ki bu arkadaşın bana en ufak bir saygısızlığını, yanlış hareketini gormedim. Tamam sevgilim dedim. Neyse 3 4 gun sonra watsapptan onunla konuştuğumu gordu fakat konuşmalarımız yine iş uzerine. Kıyamet koptu. İlle secenek sundu ya o ya ben vs. O kız arkadaşlarıyla konuşmuyorsa ben de konuşmayacakmışım buluşmayacakmışım falan. O gunde bir şekilde hallettik sorunları, ertesi gun sana haksızlık ettim işle ilgili konuş sadece dedi tamam dedim. Ondan sonra arkadaş grubu Bi yere cagırsa gitmedim bir şeyler bahane ettim. Bugun de benim bir aylığına o arkadaşla ile calışacağım soylendi. Ben de direkt sevgilime soyledim. Cok sinirlendi direkt ustune konuş, hallet dedi. Hallettim o arkadaşla calışmayacağım. Bu seferde neden ben kızmadan once soylemedin bilmiyor musun sinirleneceğimi diye sinirlendi bana. Ben sana hic duşuncesizce davranıyor muyum diye soylendi. En ufak bir şeyde hemen sinirleniyor. Daha once ki ufak-buyuk tattışmalarda da alttan aldım tamam dikkat edeceğim demiştim her konu da. Ancak bu kez gercekten aklıma hic gelmedi direkt ona dedim boyle boyle diye. Bu kadar sorun olacağını da bilemedim. Şimdi duşun taşın oyle mesaj at dedi. Ne diyeceğimi bilmiyorum da. Seviyorum ve gercek anlamda seviliyor, değer veriliyor. Ama şu arkadaş mevzusunu bir turlu halledemedik. Sizce nasıl bir mesaj atmalıyım şimdi ben ona?
Ek=İş hallolmadı o arkadaşla calışacağım, sevgilimi aradım naparsan yap dedi kapattı.