merhaba hanımlar..oncelikle okuyup cevaplayacaklara teşekkur ederek yazıma başlamak istiyorum.
nereden başlasam bilemiyorum.
Sevgilimle 1 ay sonra tam 1 yılımız oluyor.Bugune kadar coğu zaman gecmişim yuzunden tartıştık yeri geldi ayrıldık ama tekrar barıştık ve her şey cok guzel gidiyordu.Son zamanlarda yine gecmiş konusu acıldı ve benim sucum tamamen o yuzden ilerde de onu uzerim diye kaygılandığını soyledi dun.Bir şey daha eklemek istiyorum.1.5 ay once erkek arkadaşımın başına kotu bir olay geldi.Cok detaylandırmak istemiyorum.O gunden sonra namaza başladı daha sonra kuran okumaya başladı ve bunu her gun ihmal etmeden yaptı.Cok şukur namaz kılması kuran okuması ve bunları her gun yapması cok guzel bir olay fakat bana 1.5 aydır cok fazla değer gostermiyor,ilgisiz davranıyor.Bende bunu onunla paylaştım.Kendimi gercekten değersiz hissediyordum,başına gelen kotu olaydan sonra bana pek sevgisini yansıtamadığını soylemişti.O bu sorunlar olmadan once her zaman ilgili bir insandı bunu da eklemek istiyorum.Cok romantik ve cok guzel değer veren biridir kendisi ama işte son zamanlarda ilgisizdi(1 ay felan)
Asıl bana kendimi kotu hissettiren olayı soylemek istiyorum.Namaza başladığından beri bana icinden iyi davranmak gelmiyormuş.İyi davranmaktan kast ettiğim romantik cumleler,seni seviyorum gibi mesaj atmak..Ve bunu bana dun soyledi.Namaza başladığı gunden beri icinden bana karşı değer gostermek gelmiyormuş.Ben bunu duyunca yıkıldım ve gecen gun tartıştıktan sonra artık bir karar vermem gerekiyor dedi.
Bugun sabah "akşama kadar konuşmayalım" diye mesaj attı,Duşunecekmiş.Ben her zaman ayrılmayı mı duşunuyorsun diye sorduğumda bilmiyorum dedi hep.
Ayrılıp ayrılmayacağını duşunuyor yani
Gercekten onu bu kadar uzduğumun farkında değildim cunku benim ailevi sorunlarım var ve psikolojim pek de iyi sayılmaz.Farkında olmadan cok uzduğumu dile getirdim,uzgun olduğumu her şeyi duzeltmek istediğimi soyledim fakat bana dediği şey "İleride mutsuz olmak istemem" demek oldu.
Akşam soyleyecekmiş kararını.
Onu kaybetmek istemiyorum,gercekten sevgimden eminim ve bir kez olsun bile ayrılmayı duşunmemişken o ayrılıp ayrılmayacağını duşunuyor..Bu beni bir miktar uzdu napacağımı bilemedim