herkese selaam,
onceki konuma yazan tatlış fikirler veren herkese teşekkur ederim erkek arkadaşıma cok guzel bi eşofman takımı ve kitap aldım, kitabı once ben okudum hoşuma giden cumlelerin altını cizdim oyle verdim hepsini cok beğendi
askerdeyken bol bol beni hatırlicak
bu konuyu arkadaşımla birlikte acıyoruz, sizlere danışmak istedik.
bu arkadaşımın bikac yıl suren bir ilişkisi oldu, adam bunu cok uzdu cok ağlattı. canını cok acıttı. bir şekilde kurtuldu bu toksik ilişkiden. arkadaşımın guzel giden bir ilişkisi var artık, hatta haftaya nişanı olacak
bundan bir kac ay once bu adam tekrar ulaştı arkadaşıma, goruşmek istediğini soyledi arkadaşım da hayatında biri olduğunu ona yazmaması gerektiğini soyledi, ama adam pek inanmadı arkadaşıma, cunku ona gore arkadaşım hala adama aşık ve hayatımda biri var diye yalan soyluyor.
arkadaşımın kafasında bir şey var ki bence yanlış olduğunu defalarca kez soyledim ona.
bu adama msj yazıp sosyal medya uzerinden, ona haftaya nişanı olacağını soylemek istiyor. amacı hem onu unuttuğunu gostermek hem de gecmişte yaptıklarının karşılığı olarak canını acıtmak.
adam sevgilisi olduğuna dahi inanmadı o kadar kendinden emin, arkadaşım cok defa adama geri dondu tekrar başladılar sonra tekrar ayrıldılar falan. e haliyle adam da hala kendisini sevdiğini duşunuyor. arkadaşım canı acısın uzulsun benim mutlu olduğumu gorsun diyo ama ben adamın pek umrunda olacağını duşunmuyorum
haftaya nişanım var mutluyum demek bana cok sacma geliyor, siz neler duşunuyorsunuz merak ettik