Yeni konu acmıştım iş arkadaşımın, yanımda calışan diğer abi dediğim adamın bana karşı ilgisi olduğunu soylemesiyle ilgili
1 haftadır dayanamadım ve adama soyledim. Şaşırdı ve guldu. Bekar olsaydım tamam ama şu durumun sonu yok bu durumdan kimse iyi şeyler yaşamaz dedi. Eşimle konuştuğumu soyledim. Bana soz ver arkadaşıma soylemiceksin dedim ama 2 saat sonra kızı cağırıp ağzıma geleni soyledi. Arkadaşım ozur dilemiş. Cok muhabbet ediyorsunuz oyle soyledim vs demiş, abi dediğim kişi de sen nasıl boyle şey duşunursun o benim kardeşim gibi demiş
Arkadaşım benimle konuşmuyor. Onun gozunde soylediği birşeyi yetiştiren arkadaş konumundayım ama eğer soylemeseydim konu başka yerlere gidebilirdi ve benim adım duyulurdu o abininde tayini cıkardı vs olacaklar kotuydu ve ben engellemek istedim
Tabi ben duygusallığın da etkisiyle abiyi cağırdım. Bana soz verdin neden soyledin beni cok şaşırttın. Benmiyim suclu diye bağırmaya başladım. Ama nasıl bağırıyorum. Sakinleşmemi bekledi ama ben baya ağladım.
Aradan yarım saat gecince eşi bana WhatsApptan goruşebilir miyiz diye mesaj yazmış. İşten cıkınca buluştuk.
Bana ilk eşimin sana karşı yanlış bir hareketini fark ettin mi diye sordu. Hayır etmedim zaten etsem bunları soylemezdim dedim. Butun olanları anlattım abi dediğim kişi geldi sonra.
1 haftadır uyuyamıyorum dedim. Eşimde konuşmamı istedi ben de o yuzden bunları size anlattım dedim.
Bizde hic uyuyamadık. O kadının yaptığı hata kac kişinin uzulmesine sebep oldu dedi
Eşini takdir ettim ne kadarr guveniyor kocasına ki ben olsam onun yerinde daha fazla tepki verirdim. Bana giyin suslen madem seni kıskanıyor vs dedi. Şaşırdım
Aramızdaki mesafeyi hic bozmucaz ve aynı şekilde konuşmaya devam edicez dedi. Onun istediği bizim aramızı acmak ama biz onun istediğini yapmıcaz dedi.
Senin ne kadar naif ve kırılgan olduğunu bildiğim icin uzuleceğini tahmin ettim ama uzulen o olucak dedi. Bana bağırdın bugun ama en azından sakinleştin dedi. Baya baya herşeyi konuştuk
Şu durumda konu kapanmış gibi gorunse de hic birşey eskisi gibi olmucak. İkisiyle de yan yana oturuyorum.
Şu durumdan sonra ne yapılabilir. Ne yapmak mantıklı, yada bu yazdıklarımda bir hatam var mı
Yorumlarınızı bekliyorum