Merhaba herkese

Bundan yaklaşık 3 ay once biriyle tanıştırılmak istendim. (Gorucu usulu hem de

) Adamla birbirimizi tanımıyoruz ben hayır dedim cunku sınava hazırlanıyorum. Sonradan annesi cok ısrar etti ben de tamam madem tanışırız dedim. Telefon numaram gitmiş ve sonuc. Adam benden elektrik alamamış

tek bir fotoğrafla. 90larda vesikalık falan gosterilirdi onun gibi bir şey oldu da teknoloji cağında mesaj bile atmaması, daha fazla gormek istememesi garibime gitti.

Ki fotoğrafta yuzum gozum net değil bile. Fotoğrafı gorseniz hak verirdiniz. Beğenmeyebilir tabiki ama gorunen fotoğraf ne beğenilecek ne de beğenilmeyecek, yargıya varılmayacak bir fotoğraftı. Evlenmeye niyeti olan insan fotoğraftan tespit yapmaz mesaj falan atar yuzyuze gormek ister diye duşunup sacma sebebini kınadım ve yoluma baktım.
Taa ki caddede karşılaşana kadar. O beni gormedi ama ben cok beğendim

Bu olaydan beridir de adamla karşılıklı telefon numaralarımız duruyor cunku durumlarını gorebiliyorum o da benimkine bakıyor. Mantığıma da cok yatıyor engel olamıyorum. (eğitimi vs) Zaten boyle konularda mantığı ağır basan insanım. Numara silmemesinden de umutlanıyorum saf gibi. Ki ben asla boyle şeyleri duşunmezdim aklıma girdi adam.
Mesaj atayım diyorum hemen vazgeciyorum ne yazacaksın sacmalama kendini duşurme diyorum. Durumlarıma bakıyor ne koysam da baksa bilemiyorum cunku ben hic taktik maktik anlamam
Ilk kez başıma geliyor kızlar ne olur acil yardım ne yapmalıyım. Bu arada yaş farkımız var ben 24e gireceğim o 32 yaşında.