bu sene acılırsa universiteye başlayacağım ve universitede yalnız kalmaktan korkuyorum. aslında istediğim universite ve bolumu kazandım ama mutlu olmam gerekirken boyle bir endişeye kapıldım. lisedeyken cok fazla okul değiştirdiğim icin sağlam arkadaşlıklar kuramadım. sınıfta kimsenin en yakını değilimdir mesela. ama hep guzel bir arkadaş grubum olur diye hayal ediyordum.
şimdi de fobi gibi bir şey oluştu resmen. mesela internetten benimle aynı sınıfta olucak kişilerle tanıştık facebook ders grubundan. 14 kişiyiz whatsappta grup kurduk ve sanki kimse bana ısınamadı gibi bir hisse kapıldım. cekingen kalmak istemedim baya aktif oldum ama itici mi gozuktum bilmiyorum. grupta sorduğum sorulara kimse cevap vermedi arada kaynadı resmen.
toplam mevcudumuz 120 kişi bu arada, yani bakınca lise gibi olmaz illaki gruplaşmalar olur ama sanki grupta sevilmeyen kişi ben olacağım gibi bir his var icimde. nasıl bir profil cizmem gerek bilmiyorum. bu durumu hic umursamamayı istiyorum cunku umursamayınca daha kolay arkadaşlıklar oluşuyor ama eskiden yaşadığım kotu tecrubeler aklıma geldikce universitelerin acılmasını bile istemiyorum. bu durumu nasıl yenebilirim