Merhaba kızlar,
uzun zamandır başlık acmadım ama şu an maalesef başım dertte ve ne yapacağımı bilmiyorum. Kısa anlatmaya calışacağım.
ben (33) ve kız kardeşim (30) maalesef duzgun aile hayatı goremedik cunku ufak yaşta annem babam boşandılar. Annem her zaman calışıyordu ve bizi o buyuttu. Babamla goruşmuyoruz cunku bize cok zararı oldu. Annem (50) değişik erkek arkadaşları oldu ve maalesef bir kacı da eve gelip gittiler ve beraber yaşadık. Bizi hic bi zaman dinlemedi kendi doğrusunu yaptı. Ben kadınım siz kızsınız diyerek bize yasaklar koydu ama kendisi cok kotu ornek oldu. Aralarına evli adam da vardı mesela. Neyse gelelim bu gune cunku hayatımı yazsam roman olur.
herşeye eyvallah ama.... en son ki duyduğum olay bende şok etkisi yarattı. Annem (50) şu an 27 yaşında birisiyle beraber! Bana henuz soylemedi kardeşime anlatmış bana da diyecekmiş. Ben evliyim ve kardeşim de ayrı oturuyor. Kardeşim daha evli değil ve bu duyulursa yaşadığımız yerde cok kotu olur. Kardeşimle tanışan biri onun bunun kızı diye başlamadan biter bu iş diye duşunuyorum.
konuşsam beni dinlemeyecek ve gemileri yakmış biz umrunda bile değiliz baksanıza. Her şeye eyvallah ama bu nedir arkadaş.Kızlarından genc. Seviyorum onu diyormuş ve her gun eve beraber gidiyorlarmış. Yani ben mi geri kalmışım ama boyle bişeyi kabul edemem.
kardeşim icin ayırmak icin elimden geleni yapayım mı? Gerekirse cocuğun ailesiyle bile goruşurum.
ya da ne yapıyorsan yap ama beni ve eşimi bundan sonra gormiceksin mi diyeyim?
ben de mutlu olmasını istiyorum ama kardeşimi duşunduğum icin buna cok sinirleniyorum. Bana anlatmadan kulağıma geldi işte.
Siz olsanız ne yapardınız? O kadar sinirlendim şok oldum ki anlatamam.
nolur fikir verin.
teşekkur ederim
Ekleme: bu arada eşimle tatildeyim arkadaşlar. Tatile gelmeden 1 gun once oğrendim kardeşimden olayı. Eşime de anlattım cunku annemin calıştığı yerde coğu kişi biliyormuş zaten. Bide gidip enayi gibi aynı masaya oturup konuştuk cocukla. Millet bize selam vermedi biz de dedik niye vermiyorlar. Tatilim zehir oldu ama eşime yansıtmamaya calışıyorum cok ihtiyacı var dinlenmeye.
fırsat buldukca okuyup cevaplayacağım teşekkur ederim.
her fikire saygım var.
cok sorulmuş:
Hayır annem zengin değil arkadaşlar. Amac belli sanırım.