Bugun annemler uzak yoldan gelecekler. Yoldalar. Varmak uzereler bize. Aramızda 6saatlik mesafe var.
Oğlen gorumcem mesaj attı dışarı cıkalım dedi bende annemler bugun yola cıkıyorlar gelecekler evi toparlıyorum ama işimiz erken biterse ve ailemde gec bir saatte yola cıkarsa cıkarız dedim boyle bir durumda haber veririm dedim. (buraya parantez acmak istiyorum gorumcem nedense hep boyle şeyleri benim ailem geleceği zaman yapıyor veya geldiği zaman yapıyor. Biz dışarı cıkınca teklif ediyoruz cocuk uyuyor vs. Hep bu şekilde ler)
Bunlar beklememiş dışarı cıkmışlar ama habire bir eşimi arıyorlar bir bana mesaj atıyorlar burası guzel falan diye. Bende 2saat sonra falan dedim ailem şuan yolda cıkmışlar temizliği bitirdim yemek yapıcam gelemicrz gibi gorunuyor dedim. Aradan zaman gecti mesaj atmış biz eve geldik cocuk uyudu isterseniz bize gelin. Cevap vermedim
Daha sonra aradan yarım saat kadar gecti bu sefer eşi eşimi aramış caya grlmiyormusunuz diye eşimde o sıra dışarı alışverişe cıkacaktı.
Neyse alışverişe cıktı bir sure sonra eşim aradı gorumcem den bahsediyor arabaları bozulmuş cocuğun her tarafı şişmiş beni aradılar hastaneye goturucem onları dedi.
Annemler her zaman gelen insanlar değiller kırk yılda bir geliyorlar. Alınacak şeyler vardı. Yiyecek hazırlıcaktım hadi ben gidip alırım onemli değil. Evde olan şeylerle de bişeylwr hazırlarım ama kucuk bebeğim var durmuyor ağlıyor ve dolayısıyla bu saat oldu hic bişey hazırlayamadım.
Gezmeye giderken eve donerken arabaları vardı bu insanların. Ve ayrıca cocuk gık dese ayy bişey oldu modundalar. Biz onlarla haftanın en az iki gunu goruşuyoruz ama benim ailem her zaman gelmiyor.
Tamam cocukları ufak uzuldum bişey olmasın ama bu insanlar hep boyleler. Taksiyle de gidebilirlerdi.
Sonuota 2saat once gezmedelerdi.
Yanlışmı duşunuyorum?
Ekleme :daha sonra gorumcem eşime mesaj atmış. Bir anda elimiz ayağımız dolandı sen cağırdık. Ama sorun oldu aranızda sanırım bir daha cağırmaya ağız. Zaten yellowrabbit te bana cok gec mesaj attı gecmiş olsun diye ben ordan sorun olduğunu anladım demiş.
Hayır insanlar nasıl bukadar bencil olabiliyor ben şaşırıyorum. Ailem yoldan gelmiş ben hic bişey hazırlayamamışım ilgilenmem gerek hala gecmiş olsun mesajı derdinde hanfendi.
Yemekti bulaşık tı derken ancak grce 11givi alabildim elime telefonu.
Istiyorki dunya onun etrafında donsun. Bir tek onun cocuğu var birtek o onemli.