Merhaba herkese , Konuya nerden başlasam bilemedim , beni tanıyanlar mutlaka olacaktır , tanımayanlar icin , kendimden bahsedeyim biraz , kucuk ilcede yaşıyorum , Annem babam liseyi okumama izin vermedi (dışarıdan zor bela bitirdim) surekli onların yanında , hep destek cıktım onlara.. diğer cocuklarını bir guzel evlendirdiler , beni kim istemeye kalksa engel oldular , yaşım 29 bu arada hala cocukmuşum gibi davranıyorlar , Annemle babam ne okumama izin verdiler ne evlenmeme ... surekli babamın ailesinin sorunlarını, biz cektik bizim evde halletmeye calıştı , eniştesi oldu ablasıyla 2 kızı bir bucuk senedir hala bizde , Annem desen surekli onlara hizmet peşinde ....... daha neler neler , şimdi hayat bana son bir şans verdi, karşıma cok iyi biri cıktı , (Annem in bana tekrar ettiği şey , kızım lutfen kimseyle konuşma adın cıkar , o kadar cahiller ki... ) son karşıma cıkan kişiye de engel oluyor demediğini bırakmadı bana, ne utanmazlığım kaldı ne arsızlığım , olsem de izin vermem diyor, sebep ise , daha tanımadan kotu biri olduğunu savunuyor .. cok bunaldım ( lutfen akıl verin , bu evden kurtulmak istiyorum , okuyan herkese teşekkur ederim .