Iyi akşamlar. Bu aralar her şey ustume ustume geliyor. Stresli iş yerim var. Bugun oğlen 2 gibi işten cıktım eşim evde işten izinli sayılır. Eve geldim o evde olduğu icin bsyler hazırlamasını bekledim. Tabi ki hazırlamamıştı.
Dun suyla ıslayıp birsktigim tepsi vs vardı onlar da aynı birsktigim gibi. Uzuldum sonra kendime dedim beklentiye girme. Hic oturmadan dunden kalanları isittim pilav yaptım. Eşim odada bilgisayarda vakit olduruyor. Kendi başıma yedim. Sonra doğru duzgun dinlenemeden bilgisayarda islerim vardı onu hallettim
Sonra akşam bir tanidigimizla yemeğe gidecektik. Bana yururuz dedi (uzak mesafe değil ama yurumeye enerjim yoktu..)
Ben de yorgun olduğum icin arabayla gideriz dedim oyle gideceksek hic gitmeyelim vs dedi ben de bir kere de beni anla vs orada bir gerginlik

Bu arabada bana evde tikili kaldım zten vs dedi. Cumartesi gunu bir yere gidecektik ben rahatsızdım gidemedik oraya gidemediğini kastediyor.
Dun de yine tartışmıştık kalbimi kırmıştı. Oradan bir kırgınlığım var. Ben de bir an arabada kontrolumu kaybettim sınır krizi gecirdim ne istiyorsun benden diye bağırarak icimde ne varsa soyledim. o an kapıya vs vurmuşum kolum sonra acıyınca anladim.
Sonra arabada ağladım. Gideceğimiz yere de soz verdiğimiz icin gitmek zorunda kaldık. Gozlerim sis ağladığım belli hasta mısın vs diye sordular hep.
Bu cift de karı koca cok iyi anlaşan sohbet muhabbetleri guzel bir cift.
Bazen onlara bakıp uzuluyorum bkendime.
Daha once evdeyken de bilincimi kaybedip telefon firlatmisligim vs var. Icimde bir şeyler birikiyor birikiyor o yuzden boyle oluyor.
Şimdi siz bunlarda sinir krizi gecirecek ne var dersinir ama oncesi var.
Evlenmeden once hic boyle bir durum yaşamamıştım.. Ben normalde cok sakin biriyim. Kim gorse aynısını soyler. Annem ailem benim bu halimi gorseler şaşkınlıktan ne yapacagini bilemezler.
Bu vakit oldu erken kalkicam uykum var uyuyamıyorum. Ne olacak bu halim?