Merhaba Arkadaşlar,

Bunu bi yerde paylaşmazsam kalp krizi geciricem kimseye anlatamıyorum kalbim sıkışıyo.

Babamin bi arkadaşı var ve yillardir anneme aşık olduğunu biliyorum.daha onceki yıllarda anneme cok yalvarmış ama annem hic yuz vermemiş ama annem babama anlatmadığı icin ailecek goruşulmeye devam edildi.bi ara bu olay bitmişti ama son 2 yıldır yine başladığını hatta babam işsizdi bu arkadaşının iş yerinde ise başlaması icin annemin bu adamla bi kere yemeğe cıktığını anlattı annem ve bi kac Tlf goruşmesini yakaladım anneme bitirmesi gerektiğini defalarca soyledim kizdim annemde her sorduğumda aramadığını goruşmediğini soyledi bu arada babam o adamın calıştığı yerden cıktı başka bi yerde calışıyo şimdi ailecek goruşulduğu bi akşam annemlerdeki sehpanın eskimiş olduğunu farkediyo bu adam marangoz kendisi sehpayi alıp calıştığı yerde cilÂlatmayi teklif ediyo babamda kabul ediyo sehpayi alıp goturuyor 2 gun sonra babam o işyerindeki başka bi arkadaşını aramış sormuş filanca sehpa getirdimi diye oda evet getirdi demiş babamda o sehpalar benim guzel cilala diye takilirken adamda aa seninmiydi filanca getirdi kimin diye sordum sevgilimin dedi demiş ve babam Tlf da konuşurken annem yanındaymış arkadaşı ertesi gun gelmiş babama acıklama yapmış ben sehpayi goturdum sevgilimin diye takildim falan demiş babamin icine kurt duşmuş bizimle bu kadar ilgilenmesi sevgilim demesi ve bu Tlf konuşmasını acıklamaya gelmesi cunku bitek annem duymuş bu konuşmayı ve babam beni aradı bu olanlardan şuphelendiğini ve annemin adamı arayıp neden sevgilim dedin diye soylediğini adamında gelip bu yuzden acıklama yaptığını duşunerek şupheye kapılmış ve annemin Tlf ekstrelerini istemiş 1 2 gune kadar gelecek ekstreler babam beni arayıp paylaştı ve kimseye soylememem icin soz verdirdi tabi ben onceki bildiklerimi anlatamadım babama olmaz falan dedim ama şimdi iki gundur deliriyorum ya annem hala Tlf da konusuyosa ekstrede o adamın numarası konuşmalar cıkarsa ben napicam nasıl bu rezaletin altından kalkicam evliyim 2 cocuğum var eşime asla anlatamam boyle biseyi kafayı yemek uzereyim.