Sayın kk uyeleri
Onceliklle herkesten utanıyorum. Yine herkes beni cevremdeki insanlar ve ailem gibi linc edecek gibi geliyor. Ama yinede sizden gelen herşey kabul. Her kelimeniz her sozunuz yinede bana iyi geliyor.
En son konum silinmiş siteden atılmıştım. Haksızdımda. Eşimle 2 kez boşandım 3 kez evlendim.Her seferinde konu aldatma idi. Bu seferde başka bir kadına hamile bırakmış ve aşık oldu. Aylarca eve gelmedi. Yaklaşık 3.evliliğim diye bir yıl mucade ettim. Gitti geldi.Dondu geri gitti. Olmadı. Baktım ki ikimizi idare etmeye başlamış.Baktımki olmuyor. Artık canımdan olucam. Evi terk ettim. Boşanmam dedi. Dava actım mahkemeye gelmedi. Yalvardı yakardı.kadın hamie değil yalan soykluyor dedi.Evine geri don dedi. Geri dondum. Tekrar kadına gitti. Kadının evini basmaya gittim. Bir aradalardı ama karşıma cıkmadılar. Tatile gittiler.Geldiler. Hep bekledim. Ama geri donuşunde de zaten hazmedimiyordum. Artık midem kaldırmıyordu. Daha once hep kabul ediyordum.Adam evlenmiş boşanmış tekrar donmuştu.Hic gecmişten bahsetmemiştim. Artık benimde sınırım varmış demekki. Bilmiyorum.Cocuklarıma cok haksızlık yaptım. Onlar gucluluer ama cok derin yaralar actım onlara. O kadar mucade ettimki sadece aile olmak istedim. Bir gun bitecek dedim.Bir gun hevesi gececek dedim.

olmadı.. Her seferinde bu kadar yol geldim bu kadar mucadele ettim ha gayret dedim.Ha gayret dedikce daha beterini yaptı. Vazgecemedğim cocuklarımın emekleriydi. Bana zaten surekli cocuklar icin geldim sen kendi ayaklarının uzerinde duramaadığın icin aciz bir kadın oldugun icin geri dondum dedi. her seferinde kadından vazgecip eve donuyor sonra kadın vazgecmiyor geri gidiyor. Artık bu yalanlara inanmadım. Kendi bırakmak istese bırakırdı.. Artık bitti... Esyalarının hepsini toplayıp defolup gidiyor bugun.Dun 3 gunluk tatile gittik. Herşey duzene girsin diye.Adam catır catır yanımda yazıştı.İnkar etti.Eve gelir gelmez daha yeni termal otelden havuzdan gelmiş spora gidiyorum dediakşamada duğun var dedi.. Bende defol git artık dedim. Ve bitti. Ailem kutlama yapıyor artık. Nolur kararlı ol diyolar.Adamın seni kandırmasına izin verme diyolar. Bugun eve gittiğimde eşyaları olmayacak. Uzulurmuyum. Emeklerime sadece. İnşallah gececek.Bu defa diğer ayrılıklarımızda yaptığım gibi savurgan olup dağıtmıycam. Orda burda ağlamıycam. Artık tek gozşayı yok. Ama nolur beni yargılamayın.. Herkesin gucu farklı. Ben birileri destek olmadan birşeyler yapamıyorum. Daha oncede psikiyatriye gittim.İlac kullandım.İlac kullanmak istemiyorum.Şimdi kardeşimle goruştum.Yaşam kocları varmış. Bu sureci ve bu adam geri donmemek icin harcamalarıma dikkat edip yatırım yapabilmek icin mtlu olmak icin vs.vs.yaşam kocu arıyorum. Lutfen beni adam olmaz buna yurek tuketmeyelim demeyin. Cok yoruldum. İyileşmek istiyorum. Cocuklarıma sahip cıkmak istiyorum. Doğru ve sağlıklı huzrulu mutlu olmak istiyorum. Sizlere soz veriyorum. Bir daha boyle birkonu acmıycam. Ama bu sureci sizlerin destekleriyle atlatmak istiyorum. Nedir bu aile takıntım. Nedir bu adama olan sabrım affetmelerim nedir ? inanışlarım... Artık kurtulmak istiyorum. Lutfen inanın ve bana iszilerinde bildği cok iyi yaşam kocu varsa bana tavsiye edeblirmisiniz. Lutfen ? Herkes cok guclu olablir. Ben zayıfım. Ama guclu olmak yardım almak iyileşmek istiyorum. Cocuklarıma onurlu mutlu biranne olmak istiyorum. lufen yardımcı olun.Şimdiden iyi kotu fikirleriniz icin teşekkurler