Herkese merhabalar
Sevgilimle tartıştım ve tavrımın ne olması gerektiği konusunda karar veremedim.
Biz 5 yıldır birlikteyiz. 3 senedir de aynı iş yerinde calışıyorum. Sevgilimin bulunduğum yere cok yakın bir yerde dun işi vardı halletmek icin geldi ve bende biraz rahatsızdım ve moral olarak cok duşuk olduğum bir donemdeydim . Oğlen işi bittiğinde dondum eve dedi. Bugun de konuşma esnasında biraz takılmak icin aşk olsun dun geldin iki dakika seni goreyim cık demedin dedim. Ama tamamen takılma amaclı soyledim nazlanmak icin.
Bana sen hic iş yerine davet etmediğin icin olabilir mi 3 senedir ordasın hic gelmemi istemedin dedi. Bir-kac kez soyledi fakat o donemler uygun donemler değildi. Bir de ben cekinirim boyle durumlardan.. bu konuda haklıyım diyemem.
Bende biraz kızdım bu duruma. Cunku ben ne zaman bir durumdan rahatsız olduğumu belirtsem ama sen de şunu yapıyorsun olarak karşılık veriyor. Bugun de aynısi olduğundan neden rahatsız olduğun bir konuyu boyle dile getiriyorsun normal bir zamanda soyleyebilirsin dedim. Yani gereksizce uzadı konu ve kendisi sinirlendi. Tamam sonra konuşuruz dedi. Bir-kac saat sonra ben aradığımda kendisi sesini yukselterek konuşmaya devam etti. Ben de neden bu kadar buyutiyorsun dedim. Sen beni neden oraya hic cağırmadın bi 10 dakika gel demedin diye saydırmaya başladı. Bende tamam gel bir gun 10 dakika dedim o kadar konuştum dediğin sey yanlızca bunlar mı kapatıyorum işine don dedi ve suratıma kapattı.
Herşey mukemmel ilerliyordu ve bugun bu ani cıkışı anlayamadım.
Benim icime cidden dert olan meselelerin olduğu bir donemden geciyordum. Ve desteğe ihtiyacım vardı tum istediğim biraz nazlanmaktı. Ben doğru davrandım demiyorum ama karşımdaki insanın bu uslupta olması onu haklı yapar mı ? Ve ne tepki vereceğim bilemiyorum. Cok komik bir konu ve o kadar gereksiz uzadı ki .