Kızlar merhaba, uzun zamandır yoktum burda ama ara ara girip okuyor takip ediyordum konuları. Sorunum gecinememek, biliyorum bi coğumuzun durumu boyle

bir kızım var boşandım eski eşimin maddi durumu cok iyi olmasına rağmen hic bir destekte bulunmadı bugune kadar, nafaka vermeyi de redetti sadece kızımın eğitim masraflarını karşılamasını istedim fakat yardımcı olmadı. mahkemede anlaşmalı olarak boşandık bu surecin uzamasını istemediğim icin ve vermemekte ısrar edeceğini bildiğim icin nafaka konusunda ısrar edemedim ailem de nafaka almama izin vermedi ve şuan kendileri de maddi olarak hic bir yardım yapmıyor bana. Bazen kızımın ihtiyaclarını karşılayamadığım icin babasına gondermek zorunda kalıyorum, bulunduğum yer cok kucuk bir ilce ve iş bulmak cok zor neredeyse imkansız ve verilen maaş 1500-1000 tl arası. Bi şeyler yapıp satmak istedim penye iplerden alıp canta yapıp satmak istedim ilk defa orgu tarzı bir şey yapmaya calıştım, youtube tan videolar actım gunlerce uğraştım yapabilmek icin defalarca yanlış yaptım cozdum hepsini tekrar ordum tekrar tekrar ama bir turlu o video fotoğraflarda ki gibi duzgun orulmuş cantalardan yapamadım

makyaj satışı yapan yerlere kayıt oldum, satmak icin elimden geleni yaptım ama cevrem olmadığı icin ve kimse almadığı icin bir kac defa satış yapabildim sadece. size danışmak istediğim şu nasıl işler yapabilirim nerden başlamalıyım? evde ya da dışarda her işi yaparım el işi şeyler yapabiliyorum ama orgu işinde pek iyi olamadım. Sadece kızıma bakabilmek ihtiyaclarını karşılayabilmek istiyorum. Kızım kucuk bir şey istediğin de bile alamamak onun icin ağlaması beni cok uzuyor. anne bizim evimiz neden boş hic eşyamız yok demesi beni cok uzuyor. Bir şeyler yapmam lazım gunlerce duşunuyorum bazen geceleri uyuyamıyorum ne yapabilirim diye duşunmekten. Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var