Merhaba arkadaşlar icimi dokmek, yazarak iyi hissedeceğimi duşunerek sizlerden de olumlu olumsuz herhangi bir yorum gelirse uzerine bal kaymak olacak bir derdimden bahsetmek istiyorum. Aslında artık dert olmaktan cıktı fakat cok yeni olduğu icin şuan karmakarışık duygular icindeyim.
Neyse konuma gelecek olursak 3 yıldır ara ara ayrılıp barıştığım bir sevgilim vardı yaşı 41. Bu kişi ailesinden hic sevgi gormeden yaşamış herkese karşı guvenini yitirmiş,kimsenin onu seveceğine inanmayan ama iş hayatında cok saygın yeri olan aşırı zeki biri.
Bir insan iş ve ozel yaşamında nasıl bu kadar uc noktalarda yaşar anlaması mumkun değil. Neyse ilişkiye başladığımız donemlerde bana cok ciddi derecede kıskanc biri olduğunu soyledi. Ben de ne kadar olabilir ki her şey guvene bakar diye duşunup başladım ilişkiye. Beni adeta goklere cıkardı sevgisinden neye uğradığımı şaşırdım hatta bunu hakedecek ne yaptığımı sorgular olmuştum. Sonrasında ufak tefek kıskanclıklar ve ardından baktığım her yerde birine bakıyorum, birini kesiyorum onu beğenmiyorum gibi tartışmalar yaşandıysa da hep alttan alarak guvenini diri tutma cabasına giriştim. Neyse bir gun arkadaşlarımla 2 gunluğune tatile gittik ve tekne turuna katıldık orda surekli videolar cektik ve cektiğim videolarda bi erkeği 3 yada 5 sn. kadar videoya almışım o videoda da o erkek guneş gozluğu de var bana bakıyormuş gibiydi. . Sonrasında buluştuğumuzda fotoğraflarıma bakıyorduk ve bu videoyu gordu benim farkında olmadan cektiğim ve telefonumda olduğundan bile bihaber olduğum videoyu. Sonrasında kıyamet koptu gunler suren acıklamalar yaptım ikna ettiğimi sandım fakat yanılmışım. Bir keresinde de onu alıp kahvaltıya gittik o gun her şey harikaydı donerken kırmızı ışığa takıldım beklemeye koyuldum arabada gayriihtiyari yan arabaya gozum takılmış bakıyorum ama boş icinde kim vardı diyin cinsiyetini bile soyleyemem belki. O anı gorur gormez hakaretlerin biri bin para neler neler soyledi. Yine ben olayı tatlıya bağlama acıklama, kendimi anlatma cabasına giriştim derken bi ara daha normal giderken ilişkimiz tek taş yuzuk almış ve bu işi uzatırsak daha cok yıpranıcaz uzatmadan 3-5 aya evlenelim dedi. Acıkcası bi anda boyle bir olayın acılması ve hemen karar verme fikri beni korkuttu ve biraz daha mı zamana yaysak senin bu ani cıkışların,sinirliyken gozunun bir şey gormemesi ve kufre varan sozler sarfetmen beni biraz endişelendiriyor acıkcası flan dedim. Birdaha bu cumleyi benden duymayacaksın flan diye sinirlendi kapattı konuyu. Her neyse cok detaylandırmadan sonuca gelmeye calışayım. Gel zaman git zaman boyle aylarımız daha gecti bunun guven problemi zıvanadan cıkmaya başladı ve yıllar onceki teknedeki videoyu ve arabada diğer arabanın icindekine bakmamı her tartışmamızda yuzume vurdu. Ne zorun vardı niye cektin diyebilirsiniz haliyle ben ilişkilerde cok zor ısınan ve sevince kolay kolay kopamayan biriyim. Ailesinde şefkat gormemiş benim ailemin icin girince sevgi gorunce duzelir umuduyla bunca zaman gecirdim ama nafile. Vaziyet oyle bir hal aldı ki artık ruyasında beni gorup gercekmiş gibi beni karşısına alıp hesap sorduğu donemler oldu. Gec oldu ama anlamıştım artık onun psikolojik bir sorunu olduğunu cunku aklıma gelmeyecek şeyler kurgulayıp, inanıp bunun hesabını sorar olmuştu.Paranoid kişilik bozukluğun tanımlarının birebir aynısını sergliyordu. Her gittiğim yerden 5 dk da bir fotoğraf isterdi. Ve 3 gun once karşılıklı konuşup tabii ki adam akıllı olmasa da en azından iki medeni insan olma cabasıyla ayrıldık. Şimdi kendimi cok garip hissediyorum ne mutluyum, ne mutsuz.. O kadar cabalamışım ki onun icin şimdi bir yerde oturup birine fotoğraf atmamak bile garibime gider oldu. Psikolojik desteğe sanırım benim de ihtiyacım var artık. Ama bunu kendim aşacağıma, atlatacağıma inanıyorum . Okuyan yazan herkese şimdiden teşekkurler.