Odemeler konusundaki gizem artmakta ve civarda kuzuların sessizliği hakim
bu gibi durumlar odeme bekleyen herkes icin buyuk stres kaynağı haline gelmiş durumda
konu ile ilgili duşuncelerimi paylaşmak istedim
oncelikle creative, zoomin gibi unlu firmalar dahil hemen her network firmada ozellikle şubat ayına ait odeme sorunları yaşandı
ancak bahsi gecen firmalardaki odeme sorunları giderildi
forumda mesaj yazan arkadaşları takip ediyorum ve anladığım kadarı ile awesomeness tv kazancı 1k ve ustu tum kanalların odemelerini bekletiyor ve odemesi bekleyen kanalların telif alıp almadığı onemli değilmiş gibi gorunuyor
yani telifsiz kanallarında beklemede olduğunu soyleyen kanal sahibi arkadaşlarımız var
partnerden atılan kanallar olmuş, anlaşılan awesomeness spam ve telif tehlikesi olabilecek kanallara karşı dikkat etmeye başladı
bana gore
awesomeness kullanıcı sayısının fazla olması ve bu firmada calışan kişi sayısının az olması gibi konular odemelerin gecikmesine neden oluyor, ozellikle firmada cok ciddi muhasebe sorunlarının yaşanıyor olduğunu duşunmekteyim.
bu ay teliften kapanan ve cok eski tarihlerden beridir odeme bekleyen kanallara odeme yapıldı
bu durumdan dolayı hesaplarda cokca karışık durumlar olmuş olabilir
bahsettiğim konu ve varsayımlar ile odemelerin mayısın ayının ortalarına kadar bekleyebileceğini duşunuyorum (umarım hemen odenir, bu uzun kadar surmez)
odemeler er yada gec mutlaka yapılacaktır
sonucta bu firma amerikan yasalarına uymak zorunda (yanlış biliyorsam duzeltin)
bu durumda paramızı mecbur odemek zorundalar
Awesomeness TV Bekletilen Odemeler
Youtube Partnerlik0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Partnerlik
- Awesomeness TV Bekletilen Odemeler