Merhabalar.Daha once de buraya ailemle ilgili konu acmıştım.Ailem ozellikle annem sabit fikirli bir insan olduğu icin her zaman beni ve kardeşlerimi cok yormuştur.
Ben bu sene farklı bir şehirden ailemin yanına İstanbul ’a tayin istedim.Şimdi diyecekseniz ki maden boyle neden tayin istedin?
Gorev surem bitti ve pandrmi surecinde okula gidemedik.Cok sıkılmıştım ve ailemden de destek almak istemiştim.Ailem cok farklı bit aile.Ne kopabiliyorum ne de sevebiliyorum.
Annem parasal konular haric sorumluluk sahibi değil.Şu ana kadar duygusal hic bir ihtiyacımı karşılamadı.Hic bir zaman beni anlamadı.Savunmadı.Belki de sevmedi.Ama hep para kazandı ve para da verdi.
Sen tayinini iste Kiraya verdiğimiz evde otur dediler.Tamam dedim.Bir de Bir oğretmen olarak İstanbul ’da daha iyi şartlarda calışmak istedim.
Hemen cıkmak isteyen kiracının cıkmayacağı tuttu.Ocakta kontratım var cıkmam diyor.
Ailemle yasayamıyorum.
Nasıl anlatayım ki?Kira vermedikleri icin yıllarca kucucuk bir evde kaldık.Esyalarımız hep başkasının verdiği eşyalar.Neyse kardeşim ve ben okulumuz bitene kadar hic gocunmadık ama o kadar birikimleri,paraları olmasına rağmen ne yeni eve taşımdılar ne de eşya aldılar.Ev dokuluyor .Duvarlar dokuluyor.Kendime ait bir alanım yok.Esyalar ust uste.Annem cok duzensiz bir insan.24 saat yatar.Ev yemek iş guc bizde.Kendine hizmet ettirir.Temizlik anlayısı da sıfır.Ve genc koz olduğumuz donemlerde neguzel esyalarımız oldu be dolabımız oldu.Paramız olmasa neyse.Neyse varyemez ailem var Cr kiracı cıkmıyor ocağa kadarVe benim sabrım taşıyor.Krediyle aldığım bir arabam var.İyi de para eder.Borcunu kaptırsak bir yetmiş bin kalır.Sıfır eşya alıp yeni bir eve taşınsam diyorum ama arabamdan da vazgecemiyorum.
Cıld