Oncelikle gunaydın arkadaşlar bir portakalsuyu konusuna daha hoş geldiniz.
Emniyet kemerlerinizi sıkı bağlayın sınır krizi gecirme anında etrafa vereceğiniz zararı minimalize eder. Koltuklarınıza yaslanın ve beyin fırtınası yapalım.

Şimdi bu erkek milleti kesinlikle ve kesinlikle cekip cevrilme ile donuyorlar. Maalesef bazen feminist duygularım kabarıp "yahuu niye bunlara bir karakter oluşturmak icin kılıktan kılığa giriyoruz hep alışıyorlar boyle adam gibi adam olup gelsin" diyorum, diyorum ama, şoyle bir bakıyorum yok yani bir kadın tarafından cekip cevrilmeden adam olan bi adam yok. En romantigi bile ya sorumsuz oluyo ya musrif ya da ana kuzusu. Tabi bu jenerasyonu erkektir temizlik mı yapar cocuk mu bakar vs vs. Diye yetistirildikleri icin bizede Zorla hepimizin icine hurrem sokmak duşuyo şoyle bir cinnet anında sulumaaaan diye bağırıyoruz gerci benimkinin adı suluman değil ama olsun, o oktavda bağırıyorum.
Sonra diyorum ki gitti butun konteslik oysa domanint bi karakterimdir yani kaşımla gozumle millete dert anlatırım ama bizimkisi anlamaz illa bi cinnet gecirtecek adam. Ama bizimkinin garibanligi biliyorum ki ben değilde daha sessiz bi kadınla evlenseydi evde aslan kesilirdi boyle eline kumandasını alsın ayağını uzatsın yemek hazır mı desin bende butun gun ev uğraşı iş derken sofrayı dahi kurmaya gelmesin yedikten sonra sigarasını yaksın cekilsin.

Şimdi boyle huysuz şirret bir kadın gibi gorunuyor olabilirim amma velakin değilim bu şirretligin sebebi tamamen duygusallık. Eve bisey alırım o gelmeden yemem sevmedigim halde onun sevdiği şekilde yemek yaparım nobetten cıkıp yorgunda olsam evi temiz tutmaya calışırım.

Şimdi diyeceksiniz ki eeee dert bunun neresinde bdv burası, dert bunları ayarlamakta yani daha taze evliyim ben. Eee haliyle insan bazen cekiniyor cok fazla ilgili olayım diyorum şımarıyor olmayayım diyorum umursamıyor soyleneyim huysuzluk yapim diyorum evi falan supuruyor guya.
Şimdi cinselliğin azalmasından da korkuyorum soylenince halıyla g.tu donup yatiom birde ben ondan daha cok istekliyim adam 10 posta gelsin hayır demem aramız iyi iken her geldiğine evet diyorum ama bazen diyorum ki acaba biraz geri mı cekmeliyim kendimi doymasa mı bana. Cunku boyle durduk yere sırnaşmaz bana ben istiyorum ki tv izlerken falan birden sevsin şırnaşsın ama bunu genelde ben yaparım.

Şimdi konuyu karıştı fark ettim hemen bi hoooop toplanalım yani diyorum ki siz bu herifler icin ne yapiyosunuz. Cinselliği mı on planda tutuyorsunuz mutfağa mi onem veriyorsunuz temizlik yaparım ben ev temiz olsun benim icin onemli olan o mu diyorsunuz yoksa ammaaaan alan almııs satan satmış (ileride bende olabilme ihtimali yuksek davranış ) o bana yapsın deyip saldım cayıra mevlam kayıra mı yaşıyorsunuz yani evlilik taktikleriniz neler nelere dikkat edersiniz bunları oğrenmek istiyorum