Ayrıntılı olacak okuyanlara teşekkur ederim. Birkac haftalığına universite okuduğum şehire geldim. Bir arkadaşın evinde kalıyorum. Erkek arkadaşımdan haklı sebeplerle ayrılmıştım ama kendimi cok yalnız ve boşlukta hissettiğim icin kendisine geri donmuş bulundum. Neyse arkadaşımın evine bir gece geldiğimde erkek bir misafiri vardı. Yakın arkadaşlarmış. Terasta masada oturuyorlardı ben normalde odama gececektim direk ama gidip bi selam vereyim dedim sonra bir baktım muhabbet sarıyor oturdum kaldım. Arkadaşım benden cok daha guzel olmasına rağmen cocuk kızı tamamen bırakıp benimle cok ilgilendi havadan sudan muhabbet actı bir suru ortak noktamızı,tanıdıklarımızı,işlerimizi hatta kpssyi bile aralıksız konuştuk. Normalde hayvanlardan cok korkmasına ve kopeğim cok buyuk olmasına rağmen kopeğimle bile cok ilgilendi, acıkcası hem benimle hem kopeğimle bu kadar cok ilgilenmesi hoşuma gitti. Ama arkadaşca sohbet ettik ne o bana yurudu ne de ben ona farklı bir imaj cizdim laf arasında sevgilimi detaylarına girmeden anlattım. Aslında farklı bir şeyler olabileceğini sezdim ama ihtimal vermedim. Tum arkadaşlarım şu an şehir dışındalar, erkek arkadaşım her gun buluşmaktan hoşlanmıyor. Su an tek arkadaşım ev arkadaşım beni de sadece bu arkadaşıyla tanıştırdı. Bugun dışarı cıkacaktık dedim ki arkadaşını cağır o da gelsin. Birkac tane de kız arkadaşını cağırmasını soyledim ama sehir dışındalar dedi.Neyse arkadaşı geldi dışarı cıkıcaz hep beraber dedim ki kopeğimi sen tutar mısın cunku başka kopek gorunce beni surukluyor gucum yetmiyor bugun 2 defa duştum onlara da anlattım zaten. Kendisi sporcu kaslı guclu kısaca. Sen guclusun bizi surukluyor diye soyledim, kendi de şahit oldu zaten. Esprisi bile oldu.Ciktik fotoğraf cektim instagramdan eklemistik birbirimizi fotoğrafları attım tesekkur etti rica ederim dedim.
Kopeğimle ilgilenmekten cok mutlu olduğunu guzel bir gun gecirdiğini soyledi. Ben de bizim icin de oyleydi teşekkur ederiz dedim. Bana cok guzelsiniz kopeğin ve sen yazmış cevap veremedim ne diyeceğimi de bilemedim. Daha onceden de benimle ilgilenen bircok erkek oldu coğu da yakışıklıydı fakat mukemmel olmasam da sıradan erkek arkadaş seciminde bile kimseyi beğenmem hemen kusurlarını gorurum,cok seciciyimdir(keske ayni seciciligi kız arkadaslarımda da gosterebilsem) .Bu arkadaşın efendiliği,kibarlığı benim cok hoşuma gitti. Bir de ilk defa bir erkekle aynı dili konuştuğumu hissettim. Surekli erkeklerle ortak nokta ortak muhabbet arar bulamazdım sıkıcı gelirdi. Cocuk bana gore benim iki ust segmentim, yakışıklı birinin ilgisi mi hoşuma gitti bundan da emin değilim. Ama icten ice sucluluk duyuyorum. Erkek arkadaşımdan ayrılmaya niyetim yok fakat cocuk icin ruh ikizim de ben mi kacırıyorum diye endişe de ediyorum. Cocuğu engelleyip kezban triplerine girmek istemiyorum. Reddetsem pişman olur muyum diyorum. Havada bırakmak adil olmaz. Yedekte tutacak biri zaten değilim. Kafamda deli sorular.