Merhaba kızlar.bu dunyada bana arada cenneti gordum gibi olsada genelde cehennemi yaşatan eşimden bahsedeyim.para delisidir kendisi uc beş kuruşun hesabını yapar.ama parayı harcamayı bilmez.istekmi yoksa ihtiyacmi bilmez.neyse konuya gelecek olursak okullar acıldı malum.pandemi surecindeyiz.ve eşimin iş yeri sanırım ucretsiz izin kullandıracak gibi.iki uc gundur bunun gerginliği de var.şimdi her ne kadar evden eğitim olsa da malumunuz bi takım eksiklerde olacak.ve ben bu gerginliğin ustune birde maddi konularda eşimle karşı karşıya kalmamak icin cocuğumun sınıf grubuna eklettim eşimide.istedimki kendisi haberdar olsun.alınacak olan ihtiyacları benden değil bizzat sınıf oğretmenimizin yazılarından gorsun.gecen senelerde orada yazılanları anlattığımda sanki ben fazladan malzeme istiyormuşum muamelesi yapmıştı bana cunku.zaten zor yuruttuğumuz bir evliliğim var ve yine bu tarz şeyler yaşanmasın kendisiyle karşı karşı karşıya kalmayayım deyip boyle birşey yaptım.sonra işten eve bir geldi daha kapıdan girer girmez beni neden eklettin bir gruptaki ebeveynlik gorevini bile yapamadın o işe de beni soktun daha neler neler...neyse efendim akşam yemeğinden sonra cocuğun odevi soz konusu olunca konu yine cereyan etti.ben cocuğun odevini buna yıkmak icin boyle bişey yapmışımda saydı da saydı.sonra bankada gelenler geldi bende ona bağırıp eteğimdeki taşları doktum.sinir etmişsemde kendimde cok sinir oldum.vucudumun canı gider gibi oldu elim ayağım titredi elimde ne iş varsa bırakıp uzandım o sinirle uyudum uyandığımda heryerim ağrıyordu.direncim cok duşuk en kucuk bir uzulmede bile gribe nezleye yakalanıyorum.diyeceğim o ki uc gunluk dunyayı mutlu olalım diye uğraştıkca bana zehir eden bir zebaniyle evliyim