merhabalar
erkek arkadaşımın yıllar once yakın olduğu, fakat zamanla başka yere taşındıklarından dolayı son birkac yıldır yakın olmadığı, sadece instagram hikayelerde arada naber nasılsınlı mesajlaştıkları bir kız arkadaşı var. kızla benim tanışmam icin hep bir ortam yaratmaya calıştık ama bir turlu olmadı. kızla tanışıklığımız yok. olay ozetinden sonra asıl meseleye gelecek olursam;
kızın nikahı var ve davet etmiş erkek arkadaşımı. sevgilimde bana illa sende gel dedi. hatta ilk etapta gelmemi cok istediği icin elbise aldım vs.
Ama sonrasından duşununce benim bu kızla bir tanışıklığım yok , nikahı icin 2 saat suren bir şehir değiştiricez, ki en can alıcı noktası bu korona donemde yakınımın bile nikahına gitmiyorum, tanımadığım bir kzıın duğunune gitmek mantıksız geldi. sevgilime de 'zaten uzun zamandır goruşmuyorsun , ki goruşuyor olsan bile insanlar bu surecte bırak arkadaşı, akrabalarının duğunune gitmiyolar, gitmemen şuan yargılanacak bişey değil, emin ol arkadaşında yargılamaz dedikce;
her hafta avmye gidiyomuşuz (abartı her hafta değil buyuk market alışverişim olduğu zamanlar tek seceneğim orası olduğu icin) , dışarda yemek yiyormuşuz ben o konularda pimpirikli değilmişim, neden bu konuyu bu kadar buyutuyomuşum, alt tarafı gidip yarım saat durup cıkıcaz kimseyi opmiycez sarılmıycaz bu bu kadar buyutulecek bişey değil diyo

empati kuramıyorum artık sinirlerim bozuldu. ''ben gelmek istemiyorum ama sen kendin istiyosan gidebilirsin, bu konuyu cok uzattın artık ısrar etme'' dedim en sonunda. ısrarının nedeni benim arabamla gitmeyi duşunuyor sanırım, ben gitmezsem araba ayarlaması gerekecek yada insanları kırmayı cok sevmeyen bir karakter kendisi, yakında bizimde nişanımız olucak biz gidelim ki gelsinler kafasında birazda bu da olabilir.
ya normalde insanlar eşlerini yalnız nikaha gondermek istemezler ama bu durum cok istisnai bana gore. sizcede gitmesem ayıp etmiş olur muyum erkek arkadaşıma, en azından hatırım icin gel diyo cunku. istemiyorum dediğim şeye bu kadar direttiği icin bende de biraz inada bindi olay