arkadaşlar 2 hafta once icerisinde 850 tl kesinleşmiş kazanc bulunan kanalım flaglanma yuzunden kapatıldı. kanalda 1 telif cok onceden gelmiş olmasına rağmen awe kanalı partnerden cıkarmamıştı. ardından sıkı calışıp bu miktarı kasmıştım lakin flagdan kapatılınca kara kara duşunmeler başladı. youtube erişiminin engellenmesinin ardından awe network erişimi de 2 gun sonra garip bi hal aldı. kanal kapatıldıktan sonra sitelerinden erişim sağlayıp izlenimi vs gorebildiğim board tamamen gitti ve yerine yeni bi form cıkmaya başladı. isimler de garip garip isimler oldu, kenneth, beth, tiffany vs. eskiden kanal adım yazan yerde bu isimler cıkıyordu artık. sonrasında merak edip ismin sol tarafında community kısmına tıklayarak oylesine ilerliyodum butonlarda. ardından bi butona daha tıklayınca ufak bi giriş formu cıktı. isimde yukarda yazan " keneth " , gmail adresi kısmında " [email protected] " user name kısmında ise yine " kenneth " adı vardı. isimleri gectim, benim adıma sacma sapan bi gmail tanımlamış olmaları kafamı cok karıştırdı. bu adamlar neyi amaclıyor arkadaşlar? ne demek sen bi başkası adına kafana gore gmail tanımlıyorsun? ayrıca isim ve username kısımları değiştirilebilir konumdayken gmail kısmında engelleme mevcut.

buyrun bu da ss : http://imgim.com/6451incit3110032.png

ozet gececek olursak.

flagdan kapatılan kanalım 2 gun sonra aweye de giriş yapamadı. karşıma yersiz bi form cıktı, doldurunca da tekrar o forma donuş yapıyor. yukardaki sacma adın yan kısmında community bolumune geciş yapıp butonlarda gezerken benim adıma kendi kafalarına gore gmail tanımladıklarını gordum. bunun ne olduğu hakkında bilgi edinmek istiyorum.

edit. ayrıca arkadaşlar, odeme alıp alamayacağım konusunda da fikir sunarsanız sevinirim. bunların ceplerine mi kaldı param?

not. maillerime en ufak mesaj atmadılar, ne uyarı amaclı ne odeme yapılmayacak diye ne de odeme yapılacağına dair.

edit2. create account butonuna basınca " bazı şeyler yanlış gitti, bu isim ya da gmail zaten kayıtlı " uyarısı veriyor. yine kendileriyle celişiyorlar zira bu isim ve gmail kayıtlıysa neden yanlarında yeşil tik işareti bulunuyor?

awe pişmanlıktır arkadaşlar. soylerlerdi inanmazdım, şimdi gozlerimle goruyorum. asla aweyi secmeyin.