Arkadaşlar merhaba

Aktif olan konumdan hatırlayanlarınız vardır. Resmen ikili koalisyonun icine duştum. Bilmeyenler icin ozet geceyim.
Maddi acıdan cok zorlandığımız bir surecteyiz 20 gun sonra nikahımız olacak. Aileler karşılıyor evimizin eşyalarını vs. (Rica ediyorum paranız yoksa evlenmeyin vs demeyin cunku kv bana guvenin sizi yuzustu bırakmayacağım diye bizi ikna ederek elimizdeki toplu para ve kredi ile araba aldık , kendilerininde arabası yoktu onlarında işine geldi )
Genellikle alttan alan sessiz aman huzurumuz bozulmasın mantığı ile yaklaşıyordum ta ki bugune kadar.
Şuan resmen elim ayağım titreyerek yazıyorum.
Evimdeydim işte ufak tefek gelen eşyalar oluyor annesi ve kızıda geldi. İşte ceyizlerimi gorduler (kendi paramla aldığım şeyler ) ayy bunlar ne boyle cok aradın mı bunları ne kadar demode . (Hepsi yeni sezon ve beğenerek aldığım urunler ) falan demeye başladılar ya sabır cektim.
Sonra bende şunlar var size getireyim onu kullanın (buyuk eşyalar bunlar dolap vsgibi ) diyor her zamanki gibi boşuna para vermeyelim muhabbeti.

Bi lambader almıştım bu ne boyle pavyon gibi bilmem ne Neyse ben iyice doldum taştım derken eşim nobette ben bunların arasında kaldım carpraz sorgudayım resmen beni cileden cıkartan noktada o oldu . Bişi yaptırıcam dedim gorumcem ayyyy gercekten mi ya cok kotuuu bizim komsunun kızıda boyle boyle yapmış sen o şekilde ister misin dedi hayır oyle istemiyorum dedim dediği cumle anne neyseki o kadar varoş değilmiş !!
Beynimden vurulmuşa dondum evi temizleyeceğm musadenizle dedim gonderdim bunları saygısızlık yapacaktım yoksa (salaklık bende) . eşim geldi durumu anlattım baya bağır cağır konusmalar oldu aradı onları siz nasıl hadsiz insanlarsınzı nası bu cumleleri kuruyosunuz bilmem ne diye sonra kalkıp geldiler tekrar bende dedimki yeter artık duşun yakamdan 1 lira verip 100 hesap sormayın vermeyinde gelmeyinde o zaman bende bi ailenin kızıyım yeter artık dedim beni bu sekilde omurleri boyunca gormemişlerdir gozleri acıldı zaten ikisininde eşimin annesisiniz diye saygısızlık yapmak istemiyorum ama canıma tak etti artık bıktım sizin hic bişi beğenmeyişinizden beğenmiyorsanız gelmeyin huzurumu kacırmayın dedim .( Nişanlımı gondermiştim o sırada yalnız konusmak istediğimi soyleyerek. )
Sonra tamam falan diyor ama yine alttan alma yok kalkıp gittiler . Bunları soylemeseydim icimde kalacaktı belki yanlıs yaptım bilmiyorm ama su saatten sonra cok net olucam onlara karsı .
Not : ailem bunların hic birini bilmiyor bilseler ciddi şekilde sorun cıkacağına eminim onları mutsuz etmek istemediğim icin soylemiyorum