yaklaşık 1 ay once calışmasına başladığım awe partnerli kanalda 2 haftada kesintiyle birlikte 1000 liralık bi kazanc elde etmiştim. gece gunduz takibini yaptığım bu kanal sonrasında flagdan kapatıldı. kanal kapandıktan 3 gun sonra aweye giriş yaptığımdaysa karşımdaki board(adı her neyse) yok oldu. bambaşka bi form cıktı, yabancı bi kullanıcı adı cıktı ve formu doldurmamı istediler. doldurduğumdaysa hic bi değişiklik olmadı her seferinde o sayfada takılı kaldı. mail uzerinden ticket atmıştım 1 hafta evvel. hesabımda ne kadar para olduğuna dair, kac lira alacağımı merak ettiğimi belirten.
az once gmail i kontrol ettiğimde şu mail ile karşılaştım.
" Dana (Awesomeness help)May 16 14:49
Hello,
I can not view your earnings because you account has been suspended by YouTube for copyright infringement. If you would like to try to get these copyright strikes removed you can go here for more information: https://support.google.com/youtube/answer/2807691?hl=en
If you want more information about copyright issues and how to avoid these issues in the future you can visit: https://support.google.com/youtube/answer/2797466?hl=en
Best,
- Dana "
benim burdan anladığım şey.
" kanalınızın kazancını goremiyoruz. cunku kanalınız youtube tarafından yasaklanmış. eğer bi sorun olduğunu duşunuyorsanız şu linkleri inceleyin. "
kanalı youtube kapattığı icin tum paramın, kazancımın ustune yattıklarını belirtmiş arkadaşlar. " kazancınızı goremiyoruz " ayağına yatmışlar. oysa bu adamların kendilerine ait sistemleri yok mu? kanalların kazancları orada guncel tutulmuyor mu? zamanında teliften kapatılan onlarca, yuzlerce kanala odeme yapmadılar mı?? şimdi bu ne demek oluyor arkadaşlar cevap verin lutfen bana! sizin kazancınızı goremiyoruz cunku hesabınız yasaklanmış' ne demek! ???
sizce de acık acık paramın ustune yattıklarını belirmiyorlar mı sorarım hepinize..
arkadaşlar bir şey yapmalıyız. bu firma cok olmaya başladı. bugun benim başıma gelen yarın sizin başınıza gelebilir. fikir uretelim, cozum arayalım. nasıl mesajlar atıp sorguya cekebiliriz bunları. bu kadar kolay yırtmamalılar cunku 1000 liradan bahsediyoruz burada. asgari ucretten fazla bi miktar. kesintiyi haric tutarsak 1300 lira ceplerine giriyor bu adamların. birbirimize yardımcı olalım lutfen..
edit. yarım yamalak ingilizceyle şu cevabı verdim, yanıt bekliyorum.
" no no no!! your partnership taked my money and not give me! please give my earned. ( $ 400 ) "
Awesomeness PARAMIN UZERİNE YATTIĞINI RESMEN ACIKLADI!!!
Youtube Partnerlik0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Partnerlik
- Awesomeness PARAMIN UZERİNE YATTIĞINI RESMEN ACIKLADI!!!