Arkadaşlar merhaba.
Bu yıl kpss'ye hazırlanmaya karar verdim. Oğretmenim ve ozelde iş aramaktan bulup cıkarılmaktan, bulamamaktan, maaş ve calışma saatleri arasındaki orantisizliktan bir hayli yoruldum. Sınava cok iyi hazırlanmam gerekiyor cunku bizde atamalar yok denecek kadar az. Ben calışırım calışmasına da korkularıma engel olamıyorum. Korktuğum şey atanamamak da değil. Bu sene olmazsa seneye olur kafasındayim. Benim korkum başarısızlık. Ya yapamazsam, yine olmazsa bunu da başaramazsam, yaşım da geldi 30`a diye duşunmekten kendimi yiyip bitiriyorum. Kendime hic guvenim kalmadı. Surekli yine mi basaramayacagim, insanlar yine hakkımda sacma sapan duşunecek diye duşunuyorum. İnsan kafasına neyi takarsa onun sınavını veriyor. Hayatımdaki her şey yolunda ama ben bu yaşıma kadar başarısız olmanın ağırlığını bir turlu kaldıramıyorum. Kaygı ve stres seviyem beni mahvediyor. Keşke hayal ettiğim gibi iyi bir kariyerim olsaydı. Potansiyelimi ve hayatımı evde oturarak harcamak durumunda kalmasaydım. Bu durum yalnızca iş hayatımı etkilemedi. Hayatımın tumune yansıdı. Neye elimi atsam başaramaz oldum. Ama artık buna bir son vermek istiyorum. Sizce mumkun mudur?