Herkese selam. Buraya biraz icimi dokmek istedim. Malum mental olarak kendimizi iyi hissetmedigimiz zamanlar olabiliyor. Umarim herkes kendini iyi hissediyordur. Ben kendi halinde eline meslegini alıp kendi hayatını kurmak isteyen,inşallah tabi sıcak ve huzurlu ortamı olmasını isteyen biriyim. Oyle şaşalı şeylerde hic gozum yok. En onemlisi sağlık mutluluk ve huzur. Bunlar cok onemli gercekten. Fakat şu sıralar geceleri hic uyuyamıyorum ve geceleri garip bir şekilde nefes darligim oluyor. Anksiyetem var ne kadar ilerledi bilmiyorum. Depresyonda olduğumu duşunuyorum internetten online depresyon anksiyete testleri yaptım anksiyete cok yuksek cıktı depresyon ise orta duzeyde cıktı. Gercekten hicbirsey yapmak istemiyorum. Cok umitsiz hissediyorum kendimi. Psikologa gitmek istiyorum fakat cok pahalilar e surekli gideceksem o kadar masrafı nasıl yapicam bilmiyorum. Cok zor işler. Bari buraya icimi dokmek istedim. Herkes mutlu mu gercekten? Sukursuzluk etmek hic istemiyorum cunku cok şukur sağlığım bir şekilde yerinde evimdeyim vs. Ama olur ya hani insanın icinde bir depresyon olur. Oyle iste