Arkadaşlar yeni bir aya tekrardan merhaba, @
[email protected] ustanın soylediği gibi odeme formu gondermenize gerek yoktur. Kendi şahsi adıma soyluyorum iki ay boyunca onlar gondermedikleri surece form doldurmadım, sadece Awesomeness TV form yolladıysa doldurdum. Tek yapmanız gereken şeyler Awe forumda @
[email protected] ustanın belirtmiş olduğu gibi bilgilerinizi guncellemeniz gerekmektedir, sonrasında artık mevlutmu verirsiniz duamı okutursunuz onu bilemem

, şaka biryana arkadaşlar bu konuyu acmamın sebebi Quiz Networkun bugun itibari ile odemelerini yapmasıdır. Aweden form gelen arkadaşların burada belirtmelerini rica ediyorum. Amacım sadece awe gecen aya gore bir değişiklik sergileyecekmi odemelerde bir cabukluk olacakmı yada form gondermeleri kullanıcı bazlı olarak nasıl olacak merakım budur. Herkese bol sabır diliyorum (Allah banada sabır versin.)

Hayırlı kazanclar herkese. Şunuda unutmadan belirtmek isterim, awe calışanlarına mail yada farklı turlu taciz icerikli

mesajlar yazmamanız olacak belkide boyle yazılanlardan dolayı adamlar kıllık yapıyor sadece biraz sabırlı olalım, olayı akışına bırakalım. Eğer yine odeme formu yollamak isteyen arkadaşlarım varsa linki veriyorum.
Odeme Formu
Onceki aylara ait odemelerini alamayan arkadaşlar, kanal icerikleriniz yada telif, 3. taraf eşleşen vs. varmıydı bunlarıda belirtirmisiniz. belki bir cozum yolu bulabiliriz.