Merhabalar herkese sağlıklı gunler diliyorum canlar. Yine sizlere akıl danışmaya devam. 2 yıllık evliyim. Eşimle şukur mutluyum. Beni el ustunde tutar benim mutluluğu ve isteklerimi hep kendinden onde tutar. Bana oldukca duşkun, bazen opmekten bunaltır. Halimden oldukca memnunum. Bunları neden soyledim, soracağım soru icin.
Eşim aileme asla saygısızlık etmez arar sorar hadi kalk gidelim ozlemişlerdir bizi der. Bende o imajı verdiğim icin aileme asla laf soyletmeyeceğimi bilir. Ailemde o imajı verdim eşime laf soyletmem. Ama annem tarafından surekli laf yememe engel olmuyor tabi ki

Anneme gore eşime herşey anlatmamam lazım, ondan gizli birikmiş param olmalı, ailemle ilgili ona birşey soylememem gerekiyormuş ilerde bunu kullanırmış. Anne diyorum oyle bir saygısızlık yapmaz yaptırmam diyorum. Sende eşine laf soyletmiyorsun diyor. Belki hatırlayan hatırlar dedemin mektupları vardı. Eşim ben onlara bakarken gormuştu bunlar ne demişti. Ben de dedem mektup yazmışta onları okuyorum demiştim ama iceriğinden bahsetmemiştim o da sormamıştı zaten. Birgun hep beraber otururken laf dedemden acılınca annem eşimin mektupların varlığını bildiğini anlamış ve surekli sen bizim ailemizin ozelini neden anlatıyosun, ilerde bunları sana karşı kullanır diyor ama iceriğini anlatmadığımı soyledim. Eşimle ofisimizde muhasebeci kız calışıyor ve ben yuksek lisans yaptığım icin surekli okula hocamla goruşmeye geliyorum. Bana ikisini yalnız bırakma kontrol et diyor. Ki eşimin calışanlarına karşı tavrı nettir.
Sorum şu; eşime zaten bilmesi gereken şeyleri anlatırım ama ailemin bu derece ondan sır dolu bir hayatımın olmasını soylemesi bana yanlış geliyor sizlerin duşuncesini merak ediyorum.