İyi geceler hanımlar,
Yaklaşık bir aydır bir arkadaşımın motorsiklet ekipmanları satan mağazasında calışıyorum.İş yerinde 3 kişiyiz,arada sırada gelen gidenler oluyor,laklak etmeye gelenler de oluyor..Hepimiz her an maskeliyiz..Gunde birkac kez kargo gonderimi yapıyoruz hep aynı kargo şubesine gidiyoruz.İş yeri sahibi arkadaşım bu gece cok ateşlenmiş.Titreme,ateş ve uşume gelmiş.Uzun bir surede gecmemiş.Korona kaptığını duşunuyor.Ben ve diğer calışan arkadaşı aradı sizlerde var mı bir şey dedi ikimizde de yok.Bu arkadaş 3 gun evde kalıp belirtilerini gozlemleyip hastane ile goruşecekmiş.Kendisi bekar ve yalnız yaşıyor.Evde karantinaya alınması halinde yardımcı olabileceği kimsesi yok.Biz iki calışana soyledi arada gelip donuşumlu olarak yoklar mısınız diye acıkcası ben korktum.Balkondan sepet sallarsa alışverişini filan yapabilirim ya da alıp kapısına bırakırım en fazla.Ama bu arkadaş olaya cok duygusal bakıyor.Sorun şu ki bende yalnız yaşıyorum evde 3 tane el kadar muhabbet kuşum var onun dışında gelebilecek kimsem yok.Ana babamla kusum.Bir abim var ama onunda kucuk bebeği var onları asla tehlikeye atamam olurum daha iyi yani...Banada virus bulaşması halinde uc kuş bakamayacak bana sonucta...Evde tek başına karantinaya girmek nasıl oluyor başına gelen var mı?Galiba ekipler yokluyormuş gelip evde mi diye,pencereye filan cıkması isteniyormuş telefona kod mu ne gonderiliyormuş...Şu an bende korkuyorum eğer o korona olduysa bizede bulaşmışsa diye...