Herkese merhaba. İki tane yakın kız arkadaşım var. Birinin adı Ayşe birinin adı Fatma olsun. Ayşe dun beni aradı ve artık Fatma ile goruşmediğini soyledi. Şaşırdım, araları iyiydi cunku. Nedenini sorduğumda da anlattı. Fatma'nın sorunlu bir evliliği vardı. Genc yaşta yapılan bir evlilikti zaten, hatalarla doluydu. Neyse. Fatma, eşinden boşanmış. Eşi biraz belalı bir tip. Boşanma aşamasında Ayşe ona evini acmış. Fatma, Ayşe'nin evinde kalmış. Eşi rahatsız etmesin diye. Kendimi riske attım diyor. Neyse, Fatma eşinden boşandığı gunden sonra birden Ayşe ile iletişimi kesmiş. Ayşe, Fatma'ya ulaşmaya calışınca da telefonlarına cıkmamış. Sonra da: "Ben artık seninle goruşmek istemiyorum." demiş. Ayşe, Fatma'nın bu yaptığının nedenini bilmediğini soyluyor. Herhalde benimle menfaati icin samimiydi diyor. Tabi bunlar Ayşe'nin bana anlattıkları. Olayın ic yuzunu bilmiyorum. Bunları duyunca Fatma'ya sinirlendim tabi. Ama sonra duşununce mantıksız geldi. Fatma niye durup dururken boyle bir şey yapsın diye duşundum. Yani acaba Fatma saf menfaat uğruna Ayşe'yi mi kullandı yoksa olayda Ayşe'nin bana eksik anlattığı bir yer mi var?