Kizlar, yeni bir şubeye tayin oldum ve ilk karsilasmamizda mudur bey beni veri girişi işi e verecekti.siz bilirsin iz ama ben arkadaşlarımın yaptığı her işi yapabilirim dedim.benim o bolumde elemana ihtiyacım var dedi.
Sonrasında on beş gun farklı bir departmanda basladim ama bir başkasının kontrolunde.gostermelik orada durdugumu anladım.burada hic iş yok, eğer yoksa gide bilir miyim diye sordum.mutfakta cok zaman gecirdim.cay kahve, mudur beyle goruştum, siz beni bu işe vereceksiniz ama benim bisiler oğrenmem lazım, yakında mudur yardımcılığı siavlari var, kendimi geliştirmek lazım, lutfen bana iş verin dedim
Ertesi gorevlendirme ler geldi.beni surekli veri girişine gorevlendirmiş.benimle aynı unvandakiler aktif calışacaklar.o gun cok sinirlendim, bir kac sert bakış attım ona, asagilandigimi hissettim.cok kotu hissettim.
Sonrasında dun bana x beyle aynı masada calisacagimi soyledi.ya mudur bey goruyorsunuz iri yarı biriyim, nasıl sigarız onunla o masaya dememe kalmadı, avazı cıktığı kadar bağırdı, ben mudurum vs dedi.sonuc WC bin karşısında.merdivenin dibinde bir adamla buyuk bir masada calışmam isteniyor.
Gururum.kirildi ve whatup gurubundan cıkıp muduru telefonumda engelledim.kendisi cok otoriter.mesela misafiri geldiğinde memur arkadastan kahve yapmasını istemiş, yapmayınca herkesin ortasında bağırdı.kari koca calışan var, adama herkesin icinde muşterinin yanında bana tamam diceksin diye bağırdı.mutfakta kahvaltı ediyordum bana zevkini cıkarmaya bak dedi.bitanem diye hitap ettiğini duydum.erkek arkadaşım var zaten, parmagima kocaman bir alyans aldim, belki de ben abartiyorumdur ama veda gecesinde bayan personellere rakı bardağı tokusturdu bana x seni de icmeye alistirsin dedi, alisacaksin dedi.butun bunlar oldu da ben ona karşı bu olaylardan oturu biraz mesafeli davrandim.yine de gunaydın dedim, dun mutfaktaydi kendime cay alirken cay icer.misiniz dedim, ama benim.bardagim yıkanacak dedi, bardağını yıkadım şaka gibi.
Ve onemli bir yerde calışıyorum istifa edemem.ama herkesin korktuğu bir adam bu herkesi bağırarak sindirmis.face de yaptığı uygulamaların haksız olduğunu belirten bir yazı yazdım ustu kapali, o arkadaş listemde değil, okudu herhalde daha da delirdi.face de ayrıca erkek arkadaşımla ilgili birkac şey paylaşmıştı m, whatsupa kendimi satıyorum, ben bir koleyim diye bir parodi atmış.sastim kaldim