Merhabalar. Eşim polis ve 4 yıldır evliyiz bir oğlumuz var. Evliliğimiz de iyi diyebilirim cok şukur..
Fakat bugun bir olay oldu. İzin gunu ama iş işten mudurleri cağırmış. Mesai arkadaşıyla birlikte.
Eğer dediği doğru ise diğer arkadaşı bir markette kızlara telefon numarası yazan kağıt uzatmış ama kızlar almamış. Ve şikayet etmişler Plakalarını. Olay marketin icinde olmuş eşim ben arabadaydım o sırada dedi. Bu arkadaşının daha once de buna benzer şeyler yaptığını soylemişti bana. Tabi ben sinirlendim ama.kendi kendime. Evli iki de cocuğu var adamın.
Neyse işte mudurleri demedik laf bırakmıyor . Eşime de şunu demişler boyle şeyler yapıyor niye uyarmadın iş arkadaşını. Bunu daha once ben de diyordum sen hic kızmıyor musun diye. O da kocaman adam ben desem de yapar. Benim dememle mi bırakacak diyordu.
Sonuc ceza ikisine de kesilmiş. Gunduzleri calışıyordu artık nobete gecmişler.
Evdeyken de komiserini aradı benim yanımda ama ben tam tatmin olmadım gibi. Kendisinin de bir şey yaptığını nasıl anlarım hic bilmiyorum.
Bir yandan yapmaz diyorum bir yandan da yapmasa neden ceza ikisine de kesiliyor diye duşunuyorum. Ozellikle polis eşleri ve tanıdıklarınız olur boyle bir durum yaşayan varsa fikrinizi almak istiyorum.