Kızlar merhaba iyi geceler. 23 yaşındayım. Bir insan kendini nasıl geliştirir nasıl cozer ? Yeteneklerini nasıl anlar nasıl ortaya koyar ? Gecmişte okulda basketbol, voleybol aklınıza ne gelirse oynadım ama tam anlamıyla beceremedim ve yapamadığım bir işte uzun sure gecmesine rağmen ilerleyemeyince sıkılıp bırakıyorum. Beceriksizim. Birşeyleri yapmam icin cok uğraşmam gerek. Uğraş uğraş baktım olmuyor bırakıyorum. 3. kez ehliyet sınava gireceğim artık cok sıkıldım cok bunaldım gitmek istemiyorum! Ama 'birşeyi beceremedin' lafını kendime yediremediğim icin duymamak icin hala zorluyorum kendimi. Yani birşeyi tam yapsam obur gunu eksik oluyor. Eşim şunu soyledi: Dikkat ettim insanlarla konusurken cok kasılıyorsun bir gorsen kendini dedi. Her zaman boyle olmasa bile kelimeleri secemem ağzımda dolandırırım. Kendimi cocuk gibi yaparım. Bir işe girmek istiyorum artık kendimi geliştirmek istiyorum ama cok unutuyorum ve utanarak soyluyorum ki bazen beynim duruyor calışmıyor sacma salak durumlara duşebilirim ki daha once kafadan şak diye hesap yapamadığım icin kasada cok bilmiş bir adam kendince laf etmişti bana. Psikoloğa gidin diyecekseniz ama şuan malesef verecek butcem yok! Cunku Aylar aylar once yazıldığım direksiyon derslerine yatırdım hepsini malesef! Bazen ağzım laf yapar biri bana ters birşey dersin burnundan getiririm bazende pısırık pısırık kalırım olduğum yerde. Kitap okur, film izler gezmeyi gormeyi severim. Coğu şeyin hakkında yorum yapamam, anlayamam bazen gercekten zekamdan, aklımdan şuphe ederim. Genelde cevreme, aileme gore olgun biriyimdir herşeyde olmasada işin sonunu duşunur tartarım. Bana gore en iyi yaptığım şey fotoğraf cekmek cunku mutlu oluyorum. Ama bu yonde nasıl ilerlerim yani ne artısı olur bana bilemem. Belki sizinde boyle zamanlarınız olmuş ustesinden gelmişsinizdir bana verebilceğiniz bir tecrubeniz vardır. Şimdiden teşekkurler.