Kpnin işi mesleği geliri yok. Gencken calışmış ama yıllardır calışmıyor. Tembel bir insan. Hazıra konmak ister daima. İcinde olmasam gozlerimle gormesem nasıl boyle bir insan olabilir der inananazdım herhalde.

Kp kv birlikte yaşıyorlar ev kendilerinin kvnin emekli maaşı var kpye kuruş vermiyormuş. Hatta soylediğine gore marketten kocası icin kalitesiz şeyler alıyormuş yada hic almıyormuş evde olmadığı zamanlar.

Bizim aramız cok kotu durumda hepsiyle cunku cok buyuk kotulukleri oldu bize. Boşanmamız icin cabaladılar aileme kufurler ettiler sırf kıskanclık yuzunden.

Kv eşimi aradı bir ay once eve haciz gelecekti baban borc yapmış diye. Eve haciz gelmesin diye adam gitmiş ikametini başka yere aldırmış boşanacaklarmış. Aradan bir hafta gecti eşimin halası borcu odeyip kpyi kvnin yanına getirmiş tekrar. Boşanmaktan da vazgecmişler.

Şimdi kp eşimden para istedi. Size duğununuzde taktiğım altınları ver rezillik cıkarma yoksa gelinin babasından isterim sevdiklerine beddua ederim diye mesajlar attı. Ne hakaretler etti. O taktığı takıyı da kp taksın diye eşimin halası almış. Tek cevap bile vermedi eşim. Bu arada iki ay once cocuğumuz oldu kp bi telefon bile etmedi 10 dk mesafede oturuyoruz arabayla. Baktı ki tehditle para alamayacak ozur diledi kafam yerinde değildi ne dediğimi bilmiyorum siz benim canımsınız diye. Eşim yine cevap vermedi.

Eşimi halası aradı. Kv şehir dışındaymış iki gunluğune. Babanın yanına gittim evde yiyecek yemeği suyu yok annen hicbirşey bırakmamış diye. Birlik olalım babana yardım edelim diyor.

O kadar kotulukleri oldu ki eşim aslında hic bulaşmak istemiyordu. Bir de iddia oynuyor adam eline gecen her kuruşla. Eşim de annemi arayacağım kızkardeşimle sen verin babama para beni karıştırmayın diyeceğim diyor. Kv ve gorumce resmen hayatı zehir etmişlerdi bize. Eşim işin parasında değil yapılanları hazmedemiyor. Kv de gorumce de asla yardım etmezler biliyorum.

Biz beş altı ay once tum kotuluklerine rağmen market alışverişi yapıp a dan z ye goturup evlerine bıraktık birkac kez. Kp istemedi getirmeyin diye. Cunku para olarak almak istiyordu. Bir iki kere de para verdi eşim ama onunla da iddia oynayıp bir de ustune borc yapmış.

Benim de vicdanım sızlıyor tum rezilliğine rağmen yiyecek birşeyi yoksa diye. Ne yapmalı ne etmeli bilmiyorum.