Arkadaşlar merhabalar iki gun oncesi eltim doğum yaptı..
Hastanede yanında kalacak kimse yokmuş kv beni aradı bende kabul ettim sonra eşim kızdı normalde seni aralarına almazlar şimdi ne oldu gitsin gorumcesi kalsın yada kendi kız kardeşi kalsın dedi ve annesini aradı daha sonra benim eşimi virus var diye mi kullanıyorsunuz bu yuzden mi kalması icin onu cağırıyorsun diğerleri nerde dedi eşim kız kardeşiyle kus gorumcem benimle de kus.. Neyse kaynanam bir şeyler dedi işte onun şu işi var bunun bu işi diye bende eşime boşver ben kalırım dedim.. Ve gittim gittiğimde eltinin annesi ordaydı kaynım ile tartışıyordu işte bazı nedenlerden dolayı eltim 5.cocuğu doğurdu bu yuzden tartışıyorlardı işte dikkat edin diğerleri daha kucuk gibisinden eltim ağrı sızı icinde duruyordu bende gittim bi susun olan oldu filan gibisinden konuştum.. Annesi baya patavatsız arkandan konuşur yuzune iyidir aşırı derecede bellidir zaten bu huyu neyse baya yardımcı oldum bir gun yanında kaldım eltimin cunku ben herkesi kendim gibi sanıyorum ve hemen yelkenleri suya indiriyorum oda samimi davrandı ama bugun eve gelince teşekkur etmedi hatta bi isteğin var mı diye tekrar sordum sadece konuştum ama teşekkur yok acıkcası uzuldum daha sonra biz oradayız diye gorumce gelmiyor bizi gormemek icin surekli annesini arıyor biz gidelimde bir an once gelmek icim farkındayım ya bilmiyorum hemen insanlara karşı yumuşuk olmayacaksın ben oyleyim iyilik guzellik olsun belki iyi olur diye cok caba sarf ediyorum ve bu huyumu hic sevmiyorum sizce ne yapayım yarında bir tatlı yapar getiririm dedim bide