Nişanlım uzun suredir bir fabrikada calışıyor. Haliyle molalarda surekli muhabbet halindeler. Kendi bolumunden yaklaşık 7-8 kişilik bir grup var. Hepsi evli. Muhabbetleri surekli cinsel icerikli. Sen nereden biliyorsun derseniz epeydir nişanlımın morali bozuktu. Eşlerini aldattıklarını, mesaiye kalıyoruz deyip yalan soylediklerini, molalarda uygunsuz şeyler izlediklerini ve eşleriyle dalga gecip gulduklerini soyledi. Birkac kez uyarmış boyle soylemler hic yakışmıyor, ben rahatsız oluyorum bu muhabbetlerden demiş. Bu seferde bir şekilde ezmeye başlamışlar, adamların yaşları 35-45 civarı. Nişanlımla bu konu aramızda aylar once gecti, sonra konu kapandı. Ama bu adamlar sanki hic şereften yoksun insanlar değillermiş gibi hala molalarda yanlarında oturup dinliyor. Alıştı mı normal mi geliyor artık bilemiyorum. Neden bu cirkin şeyleri dinliyorsun kalkmıyorsun dediğimde de "molaya mı cıkmayayım, oturacak başka yer yok zaten yer kucuk, ben dahil olmuyorum cayımı icip kalkıyorum" diyor. Molada beni aradığında arkadan adamların seslerini duyuyorum "ya oğlum niye kalkıyorsun yanımızdan hayırdır sen" gibi. Gevşek gevşek guluyorlar. İnanılmaz sinir oluyorum. İşinden cok memnun sadece ortam boyle. Şeytan diyor ki git eşlerini bulup bir şekilde pisliklerini anlat. Zaten kadınlara inanılmaz uzuldum, ah keşke bilseler. Benimde kafama taktığım surekli onların yanında oluyor olması.Cunku gul bahcesine giren gul kokar, lavanta bahcesine giren lavanta. Ortam sirayet etmez mi insanın ruhuna? Ya da sizce cok mu abartıyorum, bu muhabbetler erkekler arasında hep oluyor diye normal mi gorulmeli? Bu mevzudan dolayı tartışıyoruz son zamanlarda. Fikirlerinizi merak ediyorum.