Sezon başında Sevilla'nın teklifi sonrası takımdan ayrılması ciddi şekilde gundeme gelen Victor Nelsson, kuluplerin parasal konularda anlaşamaması sonrası Galatasaray'da kalmıştı. Sarı-Kırmızılı yonetim, şu ana kadar takımın en istikrarlı isimlerinden biri olan Danimarkalı yıldızla ilgili surpriz bir hamle yaptı.
YUZ YUZE GORUŞME OLACAK
Takvim'in haberine gore yonetim, gectiğimiz sezon 7 milyon Euro karşılığında Kopenhag'dan transfer edilen Nelsson'un sozleşmesini uzatmak icin calışmalara başladı. Genc yıldızın menajerinin İstanbul'a cağrıldığı ve onumuzdeki gunlerde yuz yuze goruşmelerin yapılacağı da oğrenildi. Galatasaray yonetiminin hedefi, Nelsson'un mevcut sozleşmesinde bulunan 25 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ortadan kaldırmak. Kasım ayının sonunda Danimarka Milli Takımı ile Dunya Kupası'nda boy gosterecek olan yıldız futbolcunun olası bir iyi performansı sonrası ara transfer doneminde kulube cok sayıda teklif geleceği tahmin ediliyor.
MAAŞINA ZAM DA YAPILACAK
Yonetim serbest kalma bedelini kaldırarak olası bir ayrılığın da onune gecmeyi hedefliyor. Şu anda 1 milyon Euro garanti ucreti olan Victor Nelsson'a yeni sozleşme yapılması durumunda maaşın 1.5 milyon Euro seviyelerine cekileceği de oğrenildi. Bu sezon 7 resmi macta 630 dakika sahada kalan Danimarkalı stoper liderlik ozellikleri ve performansıyla kalitesini yine ortaya koydu.
Galatasaray'dan Victor Nelsson operasyonu! Menajeri İstanbul'a cağrıldı
Spor Haberleri0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Galatasaray'dan Victor Nelsson operasyonu! Menajeri İstanbul'a cağrıldı