Merhabalar oncelikle eski konularımı belki okumuşsunuzdur .Direkt konuya gecmek istiyorum bıraz Can'ım sıkkın barodan avukat talep etmiştim .sonuclanmış ve ilk goruşmem bugun oldu.
Avukatım guzelce konuştum ona başundan geceni anlatım,Allah var beni ıyıce dınledı ama bana hic birşey alamaycagımı soyledi neden dıye sorduğumda bana artık nafaka bile alınması zor dedı .paragozlu biri olmadığımı belirtirim oyle birşey yok ama elımden alınan hayatımı icin okuluma devam etmek istıyorum ve artık herşey para ıle donuyor maddı tazmınatı gectım artık sadece zıynetlerını istediğimi soyledım oda pek mumkun degıl dedı Nasıl yanı dedıgımde kasada degıl bozdurulmuş demişsin. Dedin .Cidden ne dıyecegımı bılemedım Oğlumu kız kıyafetli ıle aılemde buyuttum bır sene orda kaldım orda kaldığıma dair fotoğrafları ve oğlumun kızkıyafetı gıtıgıne daır bir suru fotoğraf vardı bır dosya halınde ona sundum bana geri verdi ve bunu kabul etmeyebılırler dedı yanı anlamıyorum bu sure zarfında eşim ustune olan evıde devr etmiş tabı evlenmeden once bır ay once alınmıştı ben evı degıl zıynetlerıni istiyorum dedim .O bozdurmuş dedi yanı bu kadar kolay mı bır ınsanın hatrını mahvetmek ben o dosyayı hazırlıyabılıyom dıye annem ve kızkardeşim inşaat temizligine gıttı .cunku para yoktu ve ben bı umut cıkarttım ama avukatım bana bunlar sende kalsın dedi.şuan cok kotuyum yırtık bır terlıkle o evden ayrıldım hıc birşey taleb etmemek kullanılmak cok zor bı durum kendimi careşiz hıssedıyorum emeklerım hep boşa gıdıyor gıbı .