Evet bildiğiniz gibi iOS 9.2'den 9.3.3'e kadar yeni semi-tethered jailbreak cıktı fakat sadece pangunun cince sitesinde mevcuttu ve şahsen benim icin bir işkenceydi. Jailbreakme9 Yontemini kullanarak başarıyla 5s cihazımı jailbreakledim. Fakat eğer telefonumu rebootlarsam veya pili biterse yeniden jailbreaklemek zorunda kalıyorduk ve bunu pp Pangu uygulamasıyla rahatca bilgisayar olmadan yapılıyordu. Fakat Apple bu yontemi geliştirici hesabını bloklayarak onledi. Pangu resmi olarak İngilizce surumunu surdu ve direk denedim gayet başarılı calışıyor şuan sunucular biraz yoğun bi kac denemede kesin olacaktır.
PanGu iOS 9.2 - 9.3.3 jailbreak tool Change log - pangu.io
Bu linkteki Download yazısından IPA dosyasını indirip sonrada ordaki linkten Cydia Impactoru kurarak ve talimatları izleyerek kolayca jailbreak yapabilirsiniz.
Not: Pangu'nun telefona yuklediği jailbreak uygulamasını 1 kere kullandıktan sonra cihazınız jailbreaklenir fakat yukarda belirttiğim gibi reboot atarsanız veya piliniz biterse yeniden Pangu uygulamasıyla jailbreakleyebilirsinz. Fakat bu Pangu uygulaması geliştirici hesabınız olmadığından 7 gun sonra sertifikası gecersiz kalacaktır 7 gun de bir uygulamayı silip yenilemekte fayda var

Herkese iyi gunler.