Arkadaşlar selam, Buraya yazmak konusunda cok duşundum ama eminim bu tarz sorunları yaşayan bir cok kişi vardır. Bu konuda gercekten psikoloğa gitmem gerektiğini duşunuyorum ama sizlerin uyguladığı başarılı yontemler varsa lutfen yazın. Bence birbirimize yardımımız olacaktır.
Konuya başlıyorum.. Bi eşimle cok kavga ediyoruz.. Kavga nedenlerimiz o kadar basit ki hadi ayrılalım desek asla bi neden sunamayız. Ama ben bu kavgalardan cok yoruldum. Eşim cok sinirli ve huysuz biri. Bana olan sevgisinden asla şuphe etmiyorum beni tutan tek şeyde bu. Ama iyiliğine iyilik kotuluğune kotuluk uymuyor. Yarım saat once birbirmize deli gibi bağırırken yarım saat sonra hic bişey olmamış gibi davranıyor ve bu beni o kadar yoruyor ki ben hic bişey olmamış gibi davranamıyorum. Sonra olayları uzatan taraf oluyorum.
Her konu icin icin birbirimize girebiliyoruz. mesela bu aralar en buyuk kavga konumuz araba. Arabayı artık ben kullanıyorum. ama hep bi yere gittiğimizde onun gibi kullanmadığım icin bana yol boyunca bağırıyor eve surekli kanlı bıcaklı şekilde giriyoruz. Bir daha asla surmicem senin yanında diyorum sonra onun iyi zamanında bunları unutup tekrar suruyorum. hoopp tekrar başa donuyoruz. Yine kavgalar bağrışmalar.
Beni cocul gibi azarlaması zoruma gidiyor. O anda beynime kan sıcrıyo onun ustune yuruyorum. Bu surec ilişkiye o kadar zarar veriyor ki. Zamanla birbirimize olan saygımızı yitiriyoruz.
Ben derdini anlatabilen bir insan değilim ama inan cok yoruldum.. o bağırırken ben susayım diyorum elbet gecicek siniri ama kendimi asla tutamıyorum. Ciddi anlamda dengesiz ve huysuz bir eşim var. Lutfen siz de bu tarz sorunları yaşıyorsanız nasıl ustesinden geldiğini soyleyin.