Arkadaşlar merhaba. Kac zamandır araştırıp neticelendiremediğim bir konu var. En son burda konu acayım dedim belki benimle benzer şeyler yaşayan vardırşimdi konu şu. Ben nişanlıydım 6 ay once ayrıldık ama tam bir ayrılık gibi değildi. Gecen haftaya kadar yine goruşup konuşuyorduk ama bir yola giremiyorduk, 1 haftadır da hic konuşmuyoruz. Ayrılma sebebimiz ise benim acımdan baya sıkıntılar vardı. Şoyle ki cok tartışmalarımız oluyordu, annesi benimle hic alakadar olmuyordu, mesela salon nişanı yaptık ama ben istememiştim kendi annesi istemişti onun icin ben de kabul etmiştim. Ama nişanlım ve diğer aile bireyleri her şeyi benim istediğimi zannediyormuşBen her şeyi sineye cektim iki farklı aile zamanla alışırız diye sabrettim ama rahatsız da oluyordum bunu da nişanlıma hep acıkca belirttim. Hepsine sabrettim ama anneme karşı umursamaz davranıyordu 1 yıla yakın nişanlı kaldım anneme anne demedi, demek istemedi hic benimsemedi. Sebebi de neymiş annem istemede zorlamış da ondan kin gutmuş beyefendi. Ben de her şeye tamam dedim ama iş anneme gelince ya anneme saygı duyar benimsersin ya da bu iş olmayacak dedim. O da hemen tamam o zaman bitsin dedi ve ayrıldıkkız kardeşi vardı evliydi ama her gun istisnasız kendi annesine gidiyordu, ben de anneme giderim deyip kardeşini ornek gosterdiğimde hayır sen gitme dersem gidemezsin diyordu. O kız kardeşi de bana neler etti ah bir anlatsam ama cok uzayacak girmeyeyim o konuya. Şimdi benim sorum şu. Benim onu sevdiğimi ve yaptığım fedakarlıkları biliyor eski nişanlım. Şu anda hicbir iletişimimiz yok fakat zamanla pişman olup geri doner mi sizce? Biliyorum hatır gelmez kurtulmuşsun diyenler olacak ama ben seviyorum ve hatasını anlayıp bana geri donsun mutlu bir şekilde yuvamızı kuralım istiyorum. Olur mu sizce? Şimdiden teşekkurler cevaplayanlara