Merhabalar arkadaşlar.eşimle 3 yıllık evliyim bir bucuk yaşında bir cocuğum var.eşimle sorunlar yaşıyoruz internette dolaşırken burada yazılanları okudum ve bana da bir fikir verebileceğinizi duşunerek buraya yazmak istedim.
Eşimle arkadaşlar aracılığıyla tanıştık.ben onu sevdim ama o mantık evliliği yapmış.hoşlantıyla yola cıkmış zamanla severim diye duşunmuş.
Evde bana cok ilgisiz işi gereği surekli bilgisayar başında.gece saat 2 den once yatmıyor.
Ben mesela yatakta ona sarılıyorum o sırtını donup yatıyor.neden boyle yapıyorsun diyorum.zamanla benden fedakarlık gordukce beni sevecekmiş.mesela ailesine cok duşkun.surekli onlara gitmek ister.gidelim orda zaman gecirelim evliliğimiz otursun diyor.tamam gidelim de başbaşa da bişeyler yapalım.işte başbaşa planlar yapmak icin oncelikle benden fedakarlıklar gorecekmiş vs. Ya bu arada ben ev işidir cocuktur dışarda calışmaktır vs cok yoruluyorum.tum işleri bir arada yurutemiyorm asla yardım etmez.iki cocuğu oyalar hepsi bu.ve beni suclar bir cocukla rezil oldun beceriksizsin vs.diye.
Şimdi siz tecrubeli hanımlara sormak istiyorum.evlilik zamabla mı oturur bu adam zamanla beni sevrr mi? Ailesiyle daha cok vakit gecirsek ev işidir vs beklentilerini daha iyi yapsam ve benden fedakarlıklar gordukce o da beni sever mi dediklerimi yapar mı?ne tavsiye verebilirrsiniz bana?