Hepinize merhaba sevgili kk kadınları. 28 yaşında kendi halinde 3 senedir calışan biriyim. Bugun iş yerimde kafama takılan bi olay yaşadım sizlere de akıl danışmak istiyorum. İş yerimde akşam saatlerinde mudurumuzun kapısının onunde sekreteriyle muhabbete dalmışken aniden mudur cıkıverdi yanında da yine benden ust kademede abi dediğim biri vardı. Mudur bir anda bana donup noldu bişey mi var dedi hızlı bi şekilde konuşurak bende şaşırdım ve ne dediğini anlamadım yuzune 5-10 saniye bakarak yok bişey mudurum dedim o sırada bu abi caffeamericano ağlayacak gibi ne bakıyosunn mudurun yuzune gibi bişey soyledi herkesin icinde ve boyle dalga gecer gibi kucumser gibi. Nasıl bir insan bir insanı bu kadar kolay kucuk duşurebilir sanane belki anlamadım sanane belki ağlayacağım mudur bana sormuş sanane. Ben bu abiyi Allaha havale ediyorum ve trip atamayacağım bi konumda ama bi daha yuzune gulmeyi duşunmuyorum. İşimi halledip ayrılacağım yanından. Gururum incindi anlamamış olabilirim duymamış olabilirim sen cok mu mukemmel birisin ki beni bu kadar kolay herkesin icinde kucuk duşurebiliyosun.. insanlara durması gereken sınırı cizemediğimi duşunuyorum bazen 28 yaşıma geldim bunu sonradan nasıl oğrenebilirim, nasıl kendime o ozguvenli duruşu kazandırabilirim icime dert oldu başıma ağrılar girdi