arkadaşlar herkese selamın aleykum ben yonca gecen sene mekanik muhendisliği bolumunu bitirdim ve kısa vadede hayallerim arasında evlilik yok gercekten zor şartlar altında kendimi geliştirme ve hayallerimi gercekleştirme imkanı buldum şoyle soyleyeyim ailem malatyadalar ben universite okumak icin bursaya geldim bolumumu bitirdim muhendis oldum ve şu anda bir otomotiv fabrikasında işe başladım.
Tek hayalim guclu bir kadın olabilmek ama bu yolda bazen sarsintilar yasayabiliyorsun ve ne yapacağınızı o herzamanki emin ve kararlı halinizle alakası olmayan bir kararsızlıkla bilemeyebiliyorsunuz.. işe başlayalı 4 ay oldu ve keyfim tamamen yerinde yeni mezun bi kizin alamayacagi bir ucrete disim tirnagimla azmederek geldim ve bu ay ilk defa aileme para gonderdim bu beni cok mutlu ediyor yillardır okumam icin bana para gonderiyorlardı ve artık sıra bende ve bu beni son derece tatmin ediyor.
kafami ve gonlumu karistiran bir durum var o da ilişkim..
gectigimiz hafta erkek arkadasimin ailesiyle (daha doğrusu once babasiyla sonra annesiyle tanistim ayrilar) tanistim ve erkek arkadasimla babasi otururken ben onlara kahve yaptim kahveyi servis ettigimde erkek arkadasimin babasini klitoris bolgeme bakarken gozgoze geldik ve gercekten bu durum beni cok endiselendirdi.
erkek arkadasimla konussam yanlis anlasilmaktan korkuyorum ama boyle bi durumu da bilmeye hakki var diye duşunuyorum
gercekten cok kararsiz kaldim soyleyip soylememe konusunda sizin bu konudaki fikirleriniz ne hic eşinizin babası tarafından eril goz tacizi magduru oldunuz mu ve tepkiniz ne oldu ?
herkese teşekkurler mesajlarınızı bekliyor olacağım