Merhaba arkadaşlar kahroldugum konuyu sizlerle paylaşıp fikir.almak istiyorum.konu kardeşimin eşi bir yıldır evliler yeni doğum yaptı bebiş bir aylık. Annemin cuzdanindan 3 defadır para kayboluyor hep dusurmusumdur dedi dun kardeşimin evine gidiyor. Cuzdanda 400 TL para var ve eve gelince bakıyor ki yok giderken otobuse binmiyor kardeşim goturup getiriyor ve para duşebilecek bir yerde degil. İlk evlendiklerindede kardeşim 500 Euro cuzdanimdaydi duşurdum galiba diye herkese soyledi . Bu durumlar birleşince ve diğer 3 olaydada ortamda ki ortak kişi kardeşim ve eşi olunca eşinden suphelendik.paraya ihtiyacı yok kardeşim esirgemez calışmıyor ev hanimi. Ne duşuneceğimi sasirdim. Annem beni aradı soyledi aglayarak. Kardeşime soylemeyi duşunmuyor yuva yıkılır diyor gozuylede gormeden yakistirmiyorda hem ins o değildir diye kahroluyor. Abimi arayıp soyledim inanamadi ben başka sehirdeyim sen dene etrafa birşeyler bırak emin olalım dedim ben karışmam boyle birşeyi ispat etmek istemiyorum dedi mutlular bozulsun istemiyor. Elinde sonunda kendisi farkeder hem şupheyle nasıl soylenir boyle birşey dedi. Yengeminde bu konu dışında hic kusuru yoktur kimseyle problemli değil yani. Siz olsanız nasıl davranirdiniz şimdiden teşekkur ederim yorumlarınız icin.