Yuksek lisanstan tanıştığım biri var, yaklaşık 6 yıldır goruşuyoruz arkadaşca. Tanıdığım kadarıyla oldukca olgun, iyi niyetli, efendi biri. Şuana kadar bana karşı kotu bir hareketini gormedim. Bazen ayda birkac kere, bazen de birkac ayda bir buluşuyoruz. Mesajlaşmalarımız genelde buluşacağımız zaman oluyor, yani buluşmazsak iletişim halinde değiliz normalde. Bazen instagram story den laf atıyoruz birbirimize o kadar.
Buluştuğumuzda ise birlikte cok guzel vakit geciriyoruz. Yemeğe, sinemaya vs gidiyoruz.
En son uc gun once buluştuk, koronadan dolayı aylardır goruşememiştik. Bana dediki; goruşelim artık ozledim kac ay oldu dedi.
Neyse buluştuk salı gunu. Cafeye gitmeyi planlamıştık ama cok kalabalık olduğu icin vazgectik. Evine gittik. Film izledik falan. Bu arada yanlış anlaşılmasın evine daha once de birkac kere gittim. Hic oyle asılması yakınlaşması olmadı bu zamana kadar. Film biter, beni evime bırakır bu yani. Evinde beni cok guzel ağırlar, hizmet eder, tam bir ev erkeği.

Bu arada buluşma işini hep bana bırakır, benim onu arayıp sormamı ister. Benim biraz uzak durduğumu duşunuyor cunku.
Bu zamana kadar bir suru erkekle goruştum ama hicbiri bana gore değildi.
Aşkı hep hep uzaklarda, başka insanlarda arayıp durdum. Belki de en yakınımdaki kişidedir bilemiyorum. Ondan hoşlanıyorum sanırım. Bunu uc gun once buluştuğumuzda farkettim aslında. İlk defa heyecanlandım yanında.
Bana bakışı bile farklı, gozlerinin ici guluyor. Film izlerken bana baktığını yakalıyorum mesela. İltifat eder, senin peşinde bir suru erkek vardır demişti bir gun. Birşey var sanki ama soylemiyor işte of.
Ben bu arkadaşın nasıl acılmasını sağlayabilirim? Ben asla acılmam, hic tarzım değil cunku.
Goruşme sıklığımızı mı artırayım ya da?
Bir akıl verin lutfen. Artık ben de mutlu olmak istiyorum.

Guncelleme 6. Sayfada.
Guncelleme 7. Sayfada