Merhaba arkadaşlar , şuan size en kolay nerden partnerlik alır onun konusunu acıyorum evet buda " Awesomeness Network " oluyor .

Awesomeness Network yeni bir Network oldugu icin ve tam oturmamış bi partnerlik bayisi oldugundan dolayı cok duşuk şartları var . Peki bu şartlar nedir ?

- Tam olarak kesin birşey olmadıgını soylebilirim , Ben şahsen kendi kanallarımda denedim ve gordum , Kanalda 3-5 Video ( İzlenimleri 100 150 ) ve 5 10 Aboneli yeni acılmış tertemiz kanalın partnerligini 24 48 saat icinde onayladılar . Evet yazdıklarım dogru işte bu kadar duşuk şartlarda partnerlik verebiliyorlar .

Peki bu kadar duşuk şartlarda partnerlik veren bir Network'e guven olur mu , Paramı alana kadar sururdururler mi ?

- Hayır arkadaşlar tam aksine bu Network'un hedefi yukselmek , yukselmet icinde muşteri memnuniyetinin onemli bi konu oldugunun farkındalar , her mailinize en kısa zamanda donuş yapıyorlar . Odeme konusunu gelince takır takır odemenizi yapıyorlar , İster kanalınız kapanmış olsun ister acık olsun , Paranız asla Awesomeness Network'te kalmıyor .

Peki Bu Awesomeness Network ne kadar kesinti yapıyor ?

- Her Network'un yaptıgı %40lık kesintiye aksine Awesomeness Network yeni olmasına ragmen ve hedefleri daha buyuk kitlelere ulaşmak oldugu icin %30lik bir kesinti yapıyor . Yani kanalınızda 143$ biriktiginde 30'ini kendileri 100$ını size veriyorlar . İlk odemenizide boylelikle almış oluyorsunuz.

Awesomeness Network'e nerden başvurabilirim ?

-Googleye Awesomeness Network yazdıgınızda karşınıza cıkan siteden 5 adımda başvuru yapmış olursunuz , kanalınızın mailine başvurunuz alınmıştır diye bir mesaj gelir en gec 48 saat icinde'de buyuk bi ihtimalle onaylanmış olur.

- ONEMLİ OLARAK: Bu Network'un henuz Dashboard'ı yoktur . İlerde olcak mıdır bilinmez , odemelerinizi gmail uzerinden yapıyor , kanalınızın kazancı 135 dolar oldugunda mail atıyorsunuz odeme bilgilerini veriyorsunuz oyle oduyorlar.

Awesomeness Network hakkında merak ettiklerinizi konu altına yazabilirsiniz boylelikle bende konuya eklerim . Herkese Bol Kazanclar .