Merhaba sevgili KK sakinleri,

Neden ingilizce konu başlığı, bu ne şimdi diyeceksiniz, haklısınız ama şarkının sozleri boyle. Aşık olmamanız gereken birine aşık oldunuz mu diye soruyor şair, ben de soruyorum. Sorumun cevabına da uyuz oluyorum cunku olmaz oyle şey diye aylardır verdiğim ic savaş neticesinde geldiğimiz noktada malesef oldum.

Neden olmaz kısmının altını hic acmayacağım cunku bu kısım icin kafam gayet net ve berrak, olmaz. Ne icimde ne dışımda olmazı oldurmaya ilişkin soyut ya da somut hicbir cabam yok, olmayacak da. Bu kendime olur mu ki acaba diye bahaneler uretmek amacıyla acılmış bi konu değil ozetle.

Peki neden konu actın diyeceksiniz? Cunku hic boyle bi şey hissetmiyormuşum gibi ic dunyamda olanları yok saymaya calıştım olmadı, alt tarafı hormonlar ve hayranlık gecer herhalde diye kucumsedim o da olmadı. Kabullenmeyip inkar mekanizması calıştırdıkca daha da kotuye gidiyor her sey. O nedenle hem dedim ki bir toplulukla paylaşayım, boylece konuyu icimden atmış olayım, hem de biraz kafa dağıtma onerisi alayım.

Nasıl anlatayım, icimde kelebekler ucuşuyo, papatyalar yeşeriyo adamın bi guluşune. Ama benim papatyaların kafasını koparasım, kelebekleri sapanla avlayasım var.

Birlikte olduğumuz zamanlarda bazen hicbir şey yok, her şey cok normal ama sonra bi an geliyo yer kayıyo ayağımın altından. Ama nasıl guzel kayıyo, duşuyomuşum gibi değil de ucuyomuşum gibi. Cevremde kim varsa onları da surukleyesim geliyo peşimden gokyuzune, herkes cok mutlu olsun istiyorum, herkese her şeye şebelek bi enerjiyle yaklaşıyorum o varken. Bu neyin kafası diye soracak yorum sahibeleri olacaktır, haklılar. Aşkın bende bir miktar kafa yaptığı doğrudur.

Ama işte dedim ya aşık olmamam gereken birine aşığım. O nedenle yukarıda saydığım duygular bi yandan enerji getirirken bi yandan butun enerjimi somuruyorlar. Konuyu icimde tuttukca iki ucta savrulduğumu fark ettim, o nedenle dedim ki sizinle paylaşayım.

Şimdi normal bi zamanda bi başkası acsa bu konuyu ilginizi dağıtın, bu guzel enerjiyi size fayda saglayacak alanlara yonlendirin, hayatınızın diğer yonlerine/hayatınızdaki diğer insanlara ağırlık verin, yeni duygular canlandıracak işler ve insanlarla vaktinizi daha verimli doldurun vs. derdim ben.

Ama pandemi sağolsun sosyal ilişkiler ve aktiviteler askıda, uzun sureli buluşmalar, gonlunce gezip eğlenmeler, aktivitelere katılıp yeni bi şeyler ogrenmeler/yeni insanlar tanımalar, dolu dolu enerji attığım egzersizler başka baharlara kaldı. İş hayatı bile donuklastı, cozmesi zevkli, takip ederken hırslandığım, başarınca tatmin olduğum tum işler de duruldu.

Belki biraz da bu durum ve boşluk hissi yuzunden boyle bilemiyorum ama bu aralar kalbimi doğru durust attıran, yaşıyorum ben ya dedirten bi bu adama karşı hissettiklerim kaldı sanki. Ama onları da hissetmek istemiyorum ben.

Finale gelirsek, cıkarın beni bu kuyudan sevgili kk sakinleri. İcimdeki kelebekleri zehirleyelim, ya da yazık benim kelebeklerime zehirlemeyelim. Ama kandıralım onları, kafalarını karıştıralım, bu adamı unutsunlar başka şeyler icin kanat cırpsınlar. Nasıl dagıtılır bu duygular fikirlerinizi bekliyorum.

Not : Tek tek yorum sahibelerinden alıntı yapsam kaybolacak aralarda diye konuya ekleme yapayım dedim. Sebebini soylemedim cunku sebebin sonuca bir etkisi yok. Acaba diyebileceğimiz bir durum yok yani ortada. O nedenle olur mu olmaz mı diye bi soru yok, bana yardım ederken sizin de kafanızda olmasın, direk olumsuz secenekten yolumuza devam edelim diye bahsetmiyorum hic sebebinden, bahsetmeyeceğim de.

Sadece yeni sorulara mahal vermemek adına iki konuya acıklık getireyim birincisi tamamen gormezden gelip iletişimimi kesebileceğim biri değil. Yoksa şimdiye elli kere Turk usulu teknolijik tedavi yontemi olarak fişi cekmiş, ayaklarımı totoma vura vura kacmıştım. Kac canını kurtar yavrum demeyin o yuzden.

İkinci olarak ilk akla gelen soru işaretini aradan cıkarayım, adam evli değil. Ama olmazlık seviyesi olarak kıyaslayabilirsiniz. Yani evli biriyle ne kadar olmazsa bu adamla da o kadar olmaz benim icin.

Buradan sonrasında sebep aramayın sonuca bakalım nolur, kelebek zehirliyoduk en son.

Not 2: Madem anlatmadan olmayacak neden olmaz kısmını anlatayım ozetle. Olmaz cunku adamla hayatın tamamen farklı evrelerindeyiz. Yaş olarak uygun değiliz, konum olarak uygun değiliz, hepsini gectim, o bi evlilik gecirip boşanmış ve kucuk bir cocuğu var, ben duz bekar yirmilerinin ortasında hayatını yeni kurmaya calışan bi insanım. Ozetle onun coktan aştığı denizlerin kıyılarına ben daha yeni varıyorum ben. Onun bilgisi de, tecrubesi de, boyle bi ilişkiden doğabilecek problemler de 5e katlar beni.

Tum bunlara rağmen ben bu adamla bi bağ kurmak icin cabalar, başarırsam da bu durumların hepsiyle baş ederim diyenler de olabilir. Ama ben edemem biliyorum. Benim icin uygun ya da doğru değil. Zaten bu nedenle baştan sebep belirtmedim. Cunku herkesin kendine gore olmaz bu iş dediği bi an var, sebepler farklı olsa da sonuc değişmiyo neticede. Neyi kaldırırız neyi kaldıramayız biliyoruz bi yerde. Ben bu adamı kaldıramam mesela. Ki o beni nerede gorur hic bilmiyorum. Malesef olmaz yani ozetle.