Merhaba arkadaşlar dun akşam saat 8gibi biz salonda cocukla oynarken hırsız girmiş yatak odasına Biz icerde cocukla oynuyorduk eşimle televizyon da acıktı haliyle baya ses vardı evde o yatak odasına girmiş kapıyı da kapatmış
ben yarım saat once bez almak icin odaya girmiştim belki o anda odadaydı

ben bezi aldım cıktım cok gecmedi aradan yarım saat sonra tekrardan odaya girdim

heryer karman corman once algılayamadım hırsız girdiğini cocuk ne ara cekmeceleri dağıttı diye duşunurken kafama dankkkk etti hırsız girmiş diye eşime Koştum salona ikimizde şoktaydık hemen sağı solu kontrol ettik cocuğa en son takılan ceyrek vardı cekmecede onu almış her yeri kurcalamış dağıtmış defolup gitmiş adi herif aklıma turlu turlu seneryolar dun akşamdan beri ya bebeğim uyuyor olsaydı odada sese uyansaydı o panikle bişey yapsaydı yavruma yada o icerde kurcalanırken ben cocuğu uyutmak icin kucağımda cocukla dalsam karşılaşsaydım yine panikle saldırsaydı bize yada eşim bi anda odaya dalıp Onunla karşı karşıya gelseydi yani herşey olasıydı cok şukur olmadı ama psikolojik olarak berbat Durumdayım eşim vardiyalı calışıyor gece gittiği zamanlar oluyor şimdi biz nasıl yalnız kalıcaz bu Psikoloji ile kafam cok karışık hemen kapıya Demir yaptırmak icin sipariş verdik ama hırsıza engel koymak ne mumkun isterse istediği yere giriyorlar engel tanımıyorlar offf ben ne yapayım şimdi kafam allak bullak oldu varmı Başına gelen nasıl atlattınız