Merhabalar. Sağlık sektorunde calışıyorum. Hastalarla doğrudan bir temasım yok ama dolaylı yollardan temasım var. İşyerinde 8 saat tek muhabbet korona cunku bu gerceğin birebir icindeyiz. Hergun cevremizden calışma arkadaşlarımızdan bir suru pozitif habeleri geliyor. Ve surekli beni teğet geciyor.1 saat once gorduğum insan mesela pozitif cıkabiliyor . Belki kuralara uymamın etkisidir (mesafe +maske ve el hijeni).Bu sektordeyim ve buradan para kazanıyorum. Bunlarla yaşamak zorundayım. Bu konudan sorunum yok .gelelim sorunlarıma
Eşim başka bir kamu kurumunda insanlarla teması yok denecek kadar az. Ama 4 aydır hergun akşam eve gelir ah tuh vah oram ağrıyor buram ağrıyor korona oldum ne olacak şimdi ateşim mi var. ya tamma 1 gun dinledik yok 2. gun dinledk yok adam rutine bağladı. 4 ay yani cekilecek cile değilki . Zaten akşama kadar tek konu korona eve gidince bu konudan uzaklaşmak istiyorum. ama yok izin vermiyor. kendini dinleyip oturuyor. Ya tamam benimde zaman zaman kendimi dinlediğim anlar olabiliyor ozellikle yakından biri pozitif olunca ama bir kez soyluyorum sonra hayatıma donuyorum akışına bırakıyorum. Hepimiz ulke olarak bu durumda değil miyiz zaten ? zate cok yoğun bir hayatım var iş ev yemek temizlik cocukla ilgilen hic dinlememe fırsat yok ki.. artık piskolojimden ses gelmeye başladığını duyar gibiyim. kendimi yemek yemeye verdim resmen kilo almaya başladım. Zaten koronadan dolayı sosyla faliyet yok , sosyal cevre yok, surekli hastalık lı bir adam .. ama artık kafamı dağıtmam gerekiyor. kendimi toparlamalıyım. Bana onerileriniz nelerdir kafayı iyice sıyırmadan kendime ceki duzen vermeliyim